Мъж от Сандански е задържан, заради закана за убийство и

...
Мъж от Сандански е задържан, заради закана за убийство и
Коментари Харесай

Задържаха мъж заради нападението с брадва над кмета на Струмяни

Мъж от Сандански е арестуван, поради закана за ликвидиране и нахлуване над кмета на Струмяни, това оповестиха от Районна прокуратура – Благоевград.

Под управлението на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Сандански, се води следствие за осъществена закана с ликвидиране. По делото са разпитани очевидци, включително кметовете на селата Струмяни и Раздол, осведомиха от обвиняването, представени от Българска телеграфна агенция.

Миналата седмица, кметът на Струмяни Емил Илиев заяви, че той и още две длъжностни лица са били нападнати от гражданин на село Раздол. " Нападателят е рецидивист и против него има пуснати голям брой тъжби от локалните хора ", разяснява още Илиев.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор в качеството на обвинен по случая е притеглен К.В. от Сандански. В хода на следствието е открито, че обвиненият систематично е създавал спънки за постигане на жителите на с. Раздол до техните частни парцели, като препречвал пътя с пънове и шубраци.

От прокуратурата показват, че на 2-ри септември, в местността „ Равната бръчина “ в региона на с. Раздол, община Струмяни, К.В. се е заканил на Е.И. с ликвидиране. Освен отправяне на вербални закани, той го нападнал с секира, като му нанесъл удар с дървената ръкохватка по тялото. Същият ден К.В. заплашил с ликвидиране и Г.П. Престъпното действие би могло да възбуди състоятелен боязън у потърпевшите за реализирането му, се споделиха още от прокуратурата.

По искане на Районна прокуратура – Благоевград съдът е взел мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР