Мъж от Кюстендил е задържан след извършени процесуално-следствени действия в

...
Мъж от Кюстендил е задържан след извършени процесуално-следствени действия в
Коментари Харесай

Мъж от Кюстендил е задържан заради издаване на фалшиви документи за самоличност


Мъж от Кюстендил е арестуван след осъществени процесуално-следствени дейности в условия на необходимост в жилище и офис в града, написа Българска телеграфна агенция.

Действията на кюстендилските криминалисти са подхванати след събрана оперативна информация, че притежателят на парцела изготвя и държи предмети и материали за издаване на неистински или превръщане на същински документи. Това оповестиха от полицията в Кюстендил.

При извършените обиски са били открити и конфискувани голям брой документи на жители на Република Северна Македония, Република Сърбия и Руската федерация, печати на разнообразни задгранични сдружения, преносим компютър и компютър, съдържащи персонални данни на задгранични жители, прецизираха от полицията. 

Мъжът - на 68 години, е задържан с полицейска заповед. По случая е формирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, а работата продължава под надзора на прокурор от Районна прокуратура.
 

Производството против арестувания е по член 308 от Наказателен кодекс, който планува отнемане от независимост до три години, прецизираха от полицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР