Мъж от Асеновград и младо момиче от Пловдив, изнудвали мераклия

...
Мъж от Асеновград и младо момиче от Пловдив, изнудвали мераклия
Коментари Харесай

Двойка изнудва мераклия за секс

Мъж от Асеновград и младо момиче от Пловдив, изнудвали мераклия за заплатен секс, застават пред Районен съд през днешния ден.

Подсъдими са малолетната все още на действието Рангелина Н. и Владимир К.

Рангелина е упрекната за това че в интервала 02.01.2017 година до 05.01.2017 година в Пловдив, като малолетна, е заплашила Ч.Ч., че ще свидетелства против него за обезчестяване, в случай че не и брои 20 бона.

Владимир пък е упрекнат за това че в интервала от 04.01.2017 година доникъде на март 2017 година при изискванията на продължавано закононарушение и при изискванията на рисков рецидив, посредством машинация е склонил Ч.Ч. да подпише пълномощие, с което му дава да се разпорежда с лек автомобил Ауди А6 – благосъстоятелност на потърпевшия.

Той е упрекнат и за това, че откакто е бил осъждан за тежко съзнателно закононарушение на отнемане от независимост не по-малко от една година е възбудил и поддържал у Ч.Ч. подвеждане, че за потулване на дело за обезчестяване трето лице било платило в негова изгода сумата от 10 000 лева, заради което следва да даде в залог лекия си автомобил Ауди А6 и да заплаща лихви, с което му е предизвикал имотна щета в общ размер на 21 604 лева

Също по този начин го е въвел в подвеждане, че би трябвало бързо да продаде мотоциклет Кавазаки Нинджа, благосъстоятелност на изнудвания, тъй като с въпросния мотор било осъществено закононарушение. Така на Ч.Ч. била породена още една имотна щета в размер на 5 бона.

Съдия по делото е Иван Бекяров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР