Мъж, описан в мексикански новинарски репортажи като бивш български военен

...
Мъж, описан в мексикански новинарски репортажи като бивш български военен
Коментари Харесай

Наш военен лекар - гуру в търговията с дрога

Мъж, разказан в мексикански новинарски репортажи като някогашен български боен доктор в Мексико, е упрекнат във федерален съд в Бостън за наркотрафик, съгласно обвинителен акт, разпечатан в четвъртък, написа Boston Globe. Федералните прокурори, в късото си искане, подадено в Окръжния съд на Съединени американски щати в Бостън, желаеха връчването на обвинителен акт против Антон Петров Кулкин, който се е представял още като Давид Соломонов Ашкенази, Емил Иванов Асенов и Тони.

45-годишният Кулкин е бил “арестуван на или към 6 септември 2018 година в Мексико от мексиканската държавна полиция по други обвинявания и няма друга причина да се резервира тайната на незабавния обвинителен акт ", написа обвиняването. В Масачузетс Кулкин и Карлос Асеро Падила, мексикански жител, който също се показва и като Чарли, бяха упрекнати през август по обвинявания в скрит план с желанието да популяризират карфентанил. Карфентанил е разказан от Американската национална библиотека по медицина като " аналог на известния синтетичен опиоиден аналгетик фентанил " и " един от най-мощните опиоиди, известни " с " количествена мощ почти 10000 пъти по-голяма от морфина и 100 пъти по-голяма от тази на фентанил. " Фентанилът е причинявал зараза от свръхдози, която е лишила десетки хиляди животи в Съединените щати през последните години. От предозиране с фентанил умря и Принс.

Съдебните записи не прецизират количеството карфентанил, което се твърди, че е влезнало в Масачузетс. Статия, оповестена по-рано този месец на уеб страницата на мексиканската новинарска организация Cronica разказва Кулкин като пенсиониран боен доктор, родом от България. Правителствените органи в Мексико го смятат за най-хубавия „ готвач “ на фентанил в света, съгласно британски превод на материала на Cronica. В публикацията се споделя още, че Кулкин има банкови сметки в Русия, Доминиканската република и Съединени американски щати. Не бяха планувани дати за идващото дело против Кулкин и Падила в Масачузетс.

Източник: Блиц

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР