Мъж обръсна половината коса на бившата си възлюбена заради опита

...
Мъж обръсна половината коса на бившата си възлюбена заради опита
Коментари Харесай

Мъж обръсна главата на бившата си и си поиска обратно парите за новите ѝ гърди

Мъж обръсна половината коса на някогашната си изгора поради опита й да види щерка си. Грозната преживелица се е разиграла в един от баровските квартали край Москва.

30-годишната Ярослава отишла в дома на мъжа си, с цел да види дъщеричката си, която имала рожден ден. Детето било принудително взето от бащата след раздялата им.

Мъжът, обаче, изискал от жена си да му заплати за срещата с детето и декларирал, че това са пари, които тя му дължи, тъй като той ги е вложил в нея. Те били изхарчени за пластична интервенция за увеличаване на бюста, хиалурон в устните, както и за скъпи тоалети.



По думите на някогашната брачна половинка тя отишла в дома на мъжа си, само че той затворил детето в колата и почнал да обяснява връзките си с нея.

"Приближаваше се все по-близо, аз се стараех да се държа на разстояние, тъй като знаех на какво е кадърен. Но той ме удари по слепоочието и аз паднах на земята. Седна върху мен и стартира да ме бие по лицето и гърдите. После извади машинка и ми обръсна половината коса ", споделя Ярослава, представена от локалните медии.



Виковете на дамата били чути от минаваща наоколо двойка, която се притекла на помощ и извикала полиция и кола за спешна помощ.

Лекарите диагностицирали пребитата жена със затворена черепно - мозъчна контузия, мозъчно разтърсване и голям брой пострадвания и синини по лицето и гърдите.

"Той ме заплашваше, че ще ме връща на мъжа ми на части ", спомня си с смут пребитата жена.

От полицията разкриват, че Ярослава и Александър престанали да живеят дружно преди година, само че дамата и досега не може да си вземе детето. Не й помагали нито от обществените, нито в съда.

"Той е богат и има връзки. Когато разбра, че съм се омъжила, стартира да ме заплашва. Блокирах го на всички места, той стартира да изпраща мои интимни фотоси на брачна половинка ми и на приятелите. А полицията не реагира по никакъв метод ", оплаква се Ярослава.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР