Мъж налетя на бой заради една забележка, че бутаната от

...
Мъж налетя на бой заради една забележка, че бутаната от
Коментари Харесай

Пловдивчани се млатиха след спор заради детска количка, мелето завърши с глоба от 4-цифрена сума

Мъж налетя на пердах поради една забележка, че бутаната от жена му детска количка е предходна през краката на двама минувачи. Това се е случило по обяд на 2 април в Пловдив, на Главната до заведение за бързо хранене, написа " Марица ". Докато фамилията се разхождало, дамата закачила с количка краката на юноша и госпожица. Момичето направило забележка, младата майка се развикала, а брачният партньор се нахвърлил върху младия мъж, хванал го за гушата и му нанесъл няколко удара. После си траяли към Джумаята.

Приятелката на интонации била доста смутена и той решил да последва нападателя си. Настигнал го край тогавашния Нармаг и го попитал по какъв начин се споделя. Последвала нова серия удари, само че минувачи разтървали биещите се.

Малко по-късно младежът и девойката засекли патрулна кола покрай площад „ Централен”, обяснили за случая, а биячът бил хванат.

Пред Пловдивския областен съд нападателят отрекъл детската количка да е закачила двамата младежи. Обяснил, че момичето ритнало жена му. Записите от охранителните камери на заведението обаче удостоверяват показанията на потърпевшите. Така нервакът е приет за отговорен и е наказан да заплати санкция от 1000 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР