Мъж, който организира фалшиво празненство по случай рождения ден на

...
Мъж, който организира фалшиво празненство по случай рождения ден на
Коментари Харесай

Мъж, който взе за заложници 23 деца в Индия, бе застрелян от полицията

Мъж, който провежда подправено тържество по случай рождения ден на щерка си и взе за заложници 23 деца в Индия, бе убит от полицията, обявиха през днешния ден локалните управляващи, представени от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Всички деца, взети за заложници от мъжа в село в щата Утар Прадеш, Северна Индия, са избавени, сподели представителят на полицията Ананд Шарма. Децата, на възраст сред шест месеца и 15 години, са в сигурност.

" Това беше една нощ на суматоха и смут за жителите на селото, които бяха обезпокоени за децата си ", съобщи представителят.

Мъжът на Субхаш Батхам по-рано е бил пуснат на независимост под гаранция по дело за ликвидиране. С взимането на децата за заложници той желал да принуди управляващите да смъкват обвиняванията против него.

Полицията се пробвала да договаря с Батхам за непринудено преустановяване на заложническата рецесия, само че той се държал нападателно. След престрелка с пристигналите на място служители на реда мъжът бил убит.
Съселяните по-късно пребили брачната половинка на Батхам, съобщи Шарма.

Когато съселяните видели, че дамата се пробва да избяга от мястото на престъплението, те почнали да я замерят с камъни и тухли.

Съпругата на похитителя умряла през днешния ден от раните си, заяви индийската телевизия Ен Ди Ти Ви. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР