Мъж е пребил жена си с камъни и юмруци, въпреки

...
Мъж е пребил жена си с камъни и юмруци, въпреки
Коментари Харесай

Въпреки ограничителна заповед: мъж би жена си с юмруци и камъни

Мъж е пребил жена си с камъни и юмруци, макар че имал заповед да не я приближава. Братът на дамата също е потърпевш в опит да ѝ помогне. Всичко това се случило на улицата в монтанската община Якимово, заяви през днешния ден Нова тв.

Съпругът на Диляна Стоянова бил в кафене, видял, че тя минава в близост и почнал да я наскърбява. След това я пресрещнал и плиснал в лицето ѝ чаша с кафе. Намерил камъни и почнал да замеря жена си с тях.

Един по-голям я уцелил в ръката, описа пред медията пострадалата. След като му споделила да я остави на мира, той я блъснал с пестник в лявото око.

По думите на потърпевшата жена този случай не е първият, в който мъжът ѝ нарушава ограничаващата заповед, която тя имала от лятото. Многократно е посягал и на дома на Диляна. Редовно подавал и подправени сигнали до тел. 112 (което единствено по себе си е закононарушение по напълно различен член от Наказателен кодекс - б.р. на Клуб Z).

След последното безчинство мъжът е арестуван за 24 часа, споделя Стефанова. Битата жена чака той да влезе в пандиза.

И Министерство на вътрешните работи, и прокуратурата регистрират в последните години активизирана работа във връзка с домашното принуждение. Мерките, които се издават, са повече, повече са и досъдебните прозиводства.

В София би трябвало да проработи център, който ще подава информация от лечебните заведения при подозрения, че жертвите не алармират сами.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР