Мъж е починал след гонка с полицията в Стара Загора

...
Мъж е починал след гонка с полицията в Стара Загора
Коментари Харесай

След гонка в Стара Загора с ченгета: Загина бивш републикански шампион по борба. Дъщеря му: Убит е от бой!

Мъж е умрял след гонка с полицията в Стара Загора късно нощес. Оказва се, че е 58-годишният някогашен републикански първенец по битка Пламен Пенев. До случая се стигна след гонене, при което са осъществени преградителни дейности от страна на органите на реда на централен бул. в града.

Прокуратурата към момента не е излязла с публична информация по случая. По данни на родственици на Пламен Пенев той е излязъл да разхожда кучето си. Край бензиностанция в региона е имало деца. Там се случило нещо сред тях, само че съседи настояват, че мъжът не е вадил нож, каквито версии се появиха. Стигнало се е до замяна на реплики с полицията и гонка, при която автомобилът на Пламен катастрофира или е спрян от полицейски патрул.

Дъщерята на мъжа, която е видяла тялото на татко си в Съдебна медицина, споделя, че татко ѝ е свиреп пребит. Той бил със строшен череп и голям брой удари по лицето. Борислава твърди, че татко ѝ е погубен от органите на реда. Отказала е осъществяването на правосъдна експертиза в Стара Загора, поради опасения, че казусът ще бъде потулен.

„ Той е целия син… виолетов. Той е пребит от пердах. Той е погубен. Можете ли да разберете, какво значи погубен човек от пердах? Какво би трябвало да се е случило, с цел да не може да се даде на един човек – каквото и да е било, в случай че е бил отговорен, който и да е - да каже своята позиция? Това ли е нашата страна? С Фейсбук клипчета да разберем какво се е случило? Защото аз позвъняване от полицията не получих. Аз се пробвах да се свържа с полицията. И ми споделяха, че татко ми е умрял на място. От пътно произшествие. Това не е пътно произшествие, а ликвидиране ”, съобщи за Борислава, дъщерята на починалия мъж.

От полицията в Стара Загора излязоха с публична информация по случая. На 30 декември в 20:45 часа е получен сигнал от малолетно момче, че на улица в града мъж с лек автомобил е заплашвал с нож негови другари. На място са изпратени полицейски екипи, а посочената лека кола е била открита.

Водачът обаче не се подчинил на полицейските разпоредби и опитал да избегне инспекцията. Последвало е гонене на автомобила, в което са се присъединили спомагателни полицейски екипи.

Около 21:00 в региона на бул. " Цар Симеон Велики " против парк " Артилерийски " откритият 58-годишен водач се удря в патрулка и почива. Причините за гибелта му са в развой на определяне, показват от полицията.

Оказана е навременна здравна помощ на всички участници в ПТП-то, като единият от чиновниците на Министерство на вътрешните работи е настанен в болница с фрактура на ръка и разкъсно-контузни рани на главата. Той е без заплаха за живота.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР