Мъж – като теб, жена – като мен … все

...
Мъж – като теб, жена – като мен … все
Коментари Харесай

Аз те чакам, ти мен – също: Нека не се страхуваме, нека опитаме

Мъж – като теб, жена – като мен … все сме хора, само че въпреки всичко толкоз разнообразни!

Отдаваш се изцяло на всеки миг, вдъхваш живот и излъчваш светлина. Нахлуваш в живота ми като безоблачен лъч след дъжд и озаряваш всичко в близост.

Не смеем да кажем на никого за това. Ще си остане нашата загадка. Особено фактът, че сме стигнали дотук – не всеки има щастието да направи това.

На нас, дамите, любовта ни се отдава с лекост!

Показваме на света, че сме мощни и невъзмутими, само че в действителност се опитваме с всички сили да не отворим още веднъж раните в сърцата си.

Но продължаваме да се приближаваме от ден на ден към вас, мъжете и магията не стопира да работи!

Казваме точните думи и вършим единствено верните неща – толкоз елементарно и поредно, че от време на време си мислим, че всичко е прекомерно хубаво, с цел да е истина.

Във всеки случай започваме да привикваме с вас ден след ден и сме все по-привлечени от вашата мощ.

Както и пробвайки се да не се усмихвате на всяко наше „ здравей “ и „ лека нощ “, вие въпреки всичко решително си пробивате път към сърцата ни и се чувствате опиянени в желанието да хванете ръката ни и да пратите предпазливостта по дяволите.

Но преди да се потопим стремително в следващата детонация от чувства  дружно, е добре да знаете няколко неща за нас, дамите.

Ние не сме толкоз положителни да живеем сега, както вие. Затова, апелирам, внимавайте с думите си.

Когато ни погледнете в очите и кажете, че ни желаете, може да ни бъде доста мъчно да разберем, че желаете това в избран миг и нищо повече.

Ние знаем какво значи да желаеме вечно, тъй като по този начин избираме. Просто по този начин сме устроени – да обичаме.

Когато споделяме, че ви желаеме в този момент, това значи, че сме ви желали от дълго време и че ще ви желаеме още доста дълго време напред.

Не си мислете, че като сме по-бъбриви не знаем какво желаеме и просто подмятаме думи с лека ръка и вземаме решенията си небрежно. Не!

Ако ни дадете късмет, само че само вие самите, а не някой различен, тогава ние ще се опитваме да ви създадем щастливи с всички сили и ще се надяваме приказката да продължи допустимо най-дълго.

Не единствено няколко уикенда, когато сме самотни или отегчени. Не единствено с цел да се затоплим взаимно в леглото, когато на открито е пъклен студено или да запълним празнотата вътре в нас.

Ако ви желаеме в този момент, желаеме допустимо повече от вас!

Така че, в моментите, когато изглеждаме прекомерно чувствителни, прекомерно стегнати или прекомерно сложни за връзка – не ни се сърдете … И в тези моменти ви обичаме и то доста!

Просто се покриваме с доста пластове отбрана, с цел да не демонстрираме страсти, тъй като точни вие, мъжете, се дразните най-вече от тях. А ние не желаеме да ви дразним. Изобщо не.

Просто животът ни е направил такива. Нашите неточности са ни създали такива. Мъжете, пристигнали преди вас. Когато към момента не сме знаели, че вас ви има…

Не, ние не се срамим от предишното си. Дори се гордеем с него. А и към този момент сме си платили цената за грешките, по тази причина в този момент желаеме да сме безгрижни и просто да обичаме. Без да желаеме доста в подмяна. Просто най-логичния и натурален отговор – вашата безрезервна обич!

И с раните, които сме се научили да крием, и сълзите, които безмълвно гълтаме, нямаме различен избор, с изключение на да си наденем бронята. Сега разбирате ли за какво от време на време го вършим?

Радваме се, че сте с нас. Но би трябвало да разберете, че преди вас това „ дружно и вечно “ от дълго време е изгубило смисъла си и любовта за нас от време на време е по-близо до болката, в сравнение с до щастието.

Ето за какво, в случай че в този момент ни хванете за ръка, за нас това значи доста опасности, доста безпокойствие и нежни думи, че всичко ще се оправи, даже на следващия ден да изчезнем от този свят.

Защото към момента се опасяваме и  трябва да знаем, че си заслужава.

Ние нямаме потребност да ни съжалявате. Трябва просто да сте тук, до нас и да не се откажете при първото усложнение, а да продължим дружно напред, както е писано от Съдбата.

Ще отнеме време, с цел да се почувстваме в сигурност и да можем да ви пуснем свободно в нашата душа. Но ще опитаме. Знаем, че и вие сте претърпели доста и сте също толкоз изтощени и огорчени като нас. Можем да го забележим в очите ви и да ви разберем изцяло.

Мъже като вас и дами като нас се подминават всеки ден. В градската блъсканица, в забързаното пиянство на утринно кафе, в лудия трафик и в безгрижните обедни часове…

Понякога някои от нас се намират и сърцата ни стартират да бият в един темп за цялостен живот.

Така че, в случай че сме от тези късметлии, в случай че ме чувстваш освен с кожата си, само че и с душата си, аз съм подготвена да ти дам късмет и се надявам, че и ти също си подготвен да дадеш късмет на мен.

Нека не се опасяваме, дано опитаме. Защото кой знае – внезапно това може да се окаже най-хубавото решение в живота и за двама ни.

По материали от непознатия щемпел

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР