Маги Халваджиян отряза с половин заплата Димитър Рачков заради тъпи

...
Маги Халваджиян отряза с половин заплата Димитър Рачков заради тъпи
Коментари Харесай

Орязаха Раков с половин заплата! Гала изпусна самолета заради шопинг, закъсня за ефир

Маги Халваджиян отряза с половин заплата Димитър Рачков поради тъпи смешки, които водещият си разрешава в ефир, научи HotArena.

Голямата уста на 45-годишния шоумен и радостните намеци вбесили продуцента на реалити формата „ Като две капки вода “, който подхванал ограничения незабавно след предаването.

Господарят на ефира Раков от години е апетитен за един от най-атрактивните водещи. Той не един път е споделял, е се усеща добре на огромната сцена, както и че не квалифицираните речи, а спонтанните му смешки са го трансформирали в обичана звезда, писа „ Телеграф “.

В „ Капките “ той постоянно си разрешава крайни изявления, черен просташки комизъм. В предаването „ На кафе “ неговият сътрудник Ненчо Балабанов разкри, че понякога си разрешава да лимитира хумора на Димитър, а водещата Гала не пропусна да изтъкне пикантната детайлност: „ Откровен, прям, само че на Рачков му отрязаха заплатата поради тия смешки “.

Очевидно Маги е глобил водещия след гафовете онлайн, за които в множеството случаи си заплаща самият той, защото подигравките са върху неговия тил.

Гала също направи гаф, незабавно след което се оправда. Блондинката изчезна от ефир и остави половинката си Стефан да води утринното предаване. Оказа се, че закъснението на Гала е изтърван полет от Истанбул.

Няма ме, тъй като беше детинско осъществяване да тичаме по магазини и пристигнахме на летището 25 минути, преди да разкачат ръкава. Поисках да се качим, само че не ни разрешиха, очевидно от някакви съображения за сигурност “, посочи русокоската.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР