Маги Халваджиян, който в понеделник беше гост в журито на

...
Маги Халваджиян, който в понеделник беше гост в журито на
Коментари Харесай

Слави изгубил бас от Маги Халваджиян

Маги Халваджиян, който в понеделник беше посетител в журито на личното си шоу „ Като две капки вода ”, спечелил бас против Слави Трифонов преди повече от 15 години. Двамата се обзаложили чий способ на ръководство е по-правилен – с почит и твърда ръка, на което държал Слави, или отново с почит, само че с мотивация. Заложили по 100 $. Впоследствие Халваджиян изтълкувал като победа отцепването на емблематични фигури от обкръжението на Слави Трифонов и желанието им да поемат по нов професионален път. Само че по този начин и не видял 100-те $, тъй като таман в този интервал се изпокарали.

Двамата стартират да работят дружно през 2001 година Халваджиян е режисьор на някои от най-емблематичните клипове на Слави, измежду които са „ Жива рана ” в дует с Георги Милчев-Годжи, „ Йовано, Йованке ” и други Покрай работата, поражда другарство и напълно естествено на един рожден ден на Халваджиян, бъдещият политик идва с Евгени Димитров-Маестрото от „ Ку-ку бенд ”. Купонът бил в столично заведение. Присъствали всички чиновници на Маги, както и негови другари. Слави седнал до него и си говорели, когато в един миг някои от гостите почнали да приказват по микрофона „ готини неща за рожденика ”.

„ Слави слушаше, слушаше и след това ме погледна и сподели: „ Абе, тия подмазват ли ти се всичките? Защо приказват такива работи?! ”, описа Маги Халваджиян за случката във влога „ При Тото ” на водача на група „ СкандаУ ”. Маги се учудил. Защо да му се подмазват? Той е другар с всичките си чиновници. Слави не се съгласил: „ Не, при първия проблем, който имаш във компанията, ще те изоставен всичките. Всичките, които ти се мазнат там и в този момент приказват тия работи, тъй като имат някаква спекулация. Затова те се държат по този начин. ”

Халваджиян се разгневил, тъй като постоянно е считал, че хората работят с него, тъй като им е прелестно. Неговият метод е да откри метод да стимулира, даже да манипулира, когато „ някой се е запънал като магаре на мост, срещу даже на личния си интерес ”. Продуцентът на някои от най-успешните излъчвания в родния ефир счита, че положителният водач би трябвало да убеждава с думи. Ако индивидът проумее за какво нещо е положително за него, в случай че си задоволително безапелационен, след това в работата си, има вяра Маги, ще даде 120% от себе си. Причината е, че схваща за какво го прави. А когато просто му наредиш, той не схваща какво прави и няма да даде сърцето си в тази работа.

Маги Халваджиян постоянно е следвал тази философия. Във въпросната вечер преди повече от 15 години, на купона за рождения си ден, опитал да изясни вижданията си на Слави. „ Има два метода на работа. Ти си избрал тоя. Аз ти споделям, че в случай че няма твърда ръка, при най-малкия проблем хората ще те изоставен ”, отвърнал Слави. Маги не се съгласил: „ Хайде на бас, че твоите ще те изоставен първи, тъй като ти управляваш по този метод . Хванахме се на 100 $ на бас тогава... Малко по-късно неговите един по един започнаха да си потеглят. Ама той в никакъв случай не ми ги даде тези 100 $, тъй като ние след това се изпокарахме и по този начин и не ги видях. Сега сме стоплили към този момент връзките. Той е прав, че има два метода да управляваш една компания и единият е с почит и боязън, а другият - отново с почит, само че и с мотивация. Аз мисля, че моят метод е по-добрият и по-правилният ”, споделял е Маги Халваджиян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР