Маги Джанаварова става майка през лятото. Певицата, която след малко

...
Маги Джанаварова става майка през лятото. Певицата, която след малко
Коментари Харесай

Маги Джанаварова изпаднала в тежка депресия заради изневяра

Маги Джанаварова става майка през лятото. Певицата, която по-късно повече от месец би трябвало да навърши 35 години, заяви преди дни, че чака бебе. Бременността й към момента не проличава, което значи, че най-вероятно преди малко е предходна сериозните три месеца. Това значи, че детето се чака на бял свят в разгара на най-горещия интервал от годината. 

" Мечтите се сбъдват, същинската обич съществува, щастието съществува, това прелестно семейство съществува – моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И дано най-хубавото следва! Обичайте самоуверено ". С тези думи Маги Джанаварова се обърна към своите почитатели в обществените мрежи, публикувайки клип от най-хубавите си моменти от предходната година. Финалните фрагменти демонстрират позитивен тест за бременност, ехографско изображение на нероденото й бебе и балони с формата на британските думи за момиче и момче. От това излиза наяве, че певицата е бременна. Полът на детето й към момента не е явен, в случай че не чака близнаци – момиче и момче.

Ден откакто направи това самопризнание тя влезе в специфичното благотворително издание на шоуто на Нова тв " Като две капки вода ". От изявата й стана ясно, че гласовитата дама не е изгубила своята активност макар деликатното си положение. Тя към момента е стройна, извънредно слаба и тича по сцената без никакво терзание. Образът й беше на Тина Търнър, тъй че й даде опция да се разгърне с цялата си сила. Ако не беше признанието за бременността й, надали някой щеше да заподозре за бебето, което е на път.

Че Маги желае деца се заприказва още преди близо година. В края на месец май 2022-а певицата призна, че е спряла фитнеса. Не ходела на тренировки, макар че доста й се ходело и спортът й липсвал. Стана ясно, че има сериозна причина за този внезапен отвод от придвижване. Най-логично беше да се допусна, че звездата е бременна. Бебе обаче не последва. Най-вероятно това е бил интервалът, в който Маги и нейната мистериозна половинка, чиято идентичност изпълнителката настойчиво крие, са почнали опитите да станат родители. Затова се е наложило бъдещата майка да понижи спорта.

Малко преди да направи признанието за фитнеса Маги показа, че има сериозна връзка, след като се разделила с предходния си другар, който й поставил рога с колежка. Дълго време Джанаварова била в меланхолия от това изменничество, само че новата обич й помогнала да се оттласне от дъното. Във видеото, в което споделя за бременността си, певицата демонстрира и фрагменти от палестинска женитба, на която участвали с бъдещия баща. Още тогава певицата показа, че й се желае двамата да имат дете, написа HotArena.

Първата, която поздрави Маги в обществените мрежи, беше колежката й в " Капките " Деси Слава. " Ех, че хубавоооо ", написа тя. Последваха сърчица от Михаела Маринова, а Зейнеб Маджурова, която към този момент има цели три деца, беше най-щедра на думи. " Магиии, благословени да сте със здраве, с цел да се наслаждавате на вълшебството, което ви следва ", написа многодетната майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР