Магазини ни цакат с обувки еднодневки. Масово в момента има

...
Магазини ни цакат с обувки еднодневки. Масово в момента има
Коментари Харесай

Търговци ни цакат: Купуваш си маратонки, след месец си бос

Магазини ни цакат с обувки еднодневки. Масово сега има промоции за два чифта на цената на един. Гаранцията обаче важи единствено за първия. При разлепване или различен проблем търговците не ги сменят, а викат обущар.

Промоция

Промоциите две за едно нормално важат за избрани модели маратонки или сандали. Клиентът си избира два чифта и на касата заплаща единствено по-скъпия. Проблем за потребителите е, че гаранцията за единия не може да се употребява в едномесечния период.

Търговците на обувки един път седмично си викат обущар за рекламациите и бавят още 2-3 седмици сандалите, които един път залепени, към този момент не могат да се връщат, тъй че се оказват еднодневки. Продавачи обясниха, че измежду най-честите недостатъци, даващи съображение за претенция, са разцепване на лицевия материал, изкривяване на ходилото, както и разлепване на подметката, развалени ципове, щета в камерната част на обувката.

Внос

В доста от физическите магазини, както и в онлайн платформите за извършване на покупки, марковите спортни обувки са импорт от Англия. От складовете на Острова до щандовете у нас цената им се качва с 90 лева

Английските търговци ги пласират единствено на едро, като минималната поръчка е за 250 чифта. Цената е 27,10 лева За съпоставяне цената на същите маратонки в магазините у нас е 90 лева, и то в случай че ги купите по време на ликвидация. Масово, когато са толкоз понижени, няма останали номера.

Обикновено цените на този тип обувки вървят към 120 лева за чифт. Търговците от Англия продават маратонките единствено при изискване, че няма да бъдат пласирани на техния пазар. Те обезпечават достъп до складовете си с авансово записан час и българските вносители имат опция да прегледат стоката на място. Като опция се дават изображения или видеоклипове. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР