Мадс Микелсен е от най-големите звезди на датското кино. През

...
Мадс Микелсен е от най-големите звезди на датското кино. През
Коментари Харесай

Ванеса Хъджинс отново трябва да бъде спасена

Мадс Микелсен е от най-големите звезди на датското кино. През 2012 година присъединяване му в " Ловът " на Томас Винтерберг го сложи на международната " кино карта ". В последните десетина години Микелсен се снима в холивудски продукции и очевидно ще продължи да го прави.
 Polar, Мадс Микелсен и Netflix - първи филмов откъс на кино лентата
Това ли е най-хубавият наемен палач

Polar с Мадс Микелсен се обрисува да бъде забавен

Вече се готви и своеобразното продължение на " Полар ", основан на графичния разказ със същото име на Виктор Сантос. Филмът се назовава The Black Kaiser, а Микелсен още веднъж ще е в ролята на Черния кайзер - рисков наемен палач, който разкрива скрит план за отбрана на един от най-опасните незаконни групировки в света.

Ванеса Хъджинс се завръща като Камил - съседката на героя на Микелсен, който той избави в първия филм. Датският артист ще е и продуцент на The Black Kaiser, а режисьор ще бъде Дерик Борт. Снимките стартират тази есен, оповестяват Variety.
 Снимка 620318

Междувременно още този месец ще забележим Мадс в " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", а чакаме и кино лентата French Girl, в който Ванеса Хъджинс е в ролята на шеф-готвач със звезди Michelin.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР