Мадрид. Кристиано Роналдо е убедил Диего Симеоне да го привлече

...
Мадрид. Кристиано Роналдо е убедил Диего Симеоне да го привлече
Коментари Харесай

Роналдо е убедил Диего Симеоне да го вземе в състава си

Мадрид. Кристиано Роналдо е убедил Диего Симеоне да го притегли в Атлетико Мадрид, изненадващо оповестява вестник “АС ” тази заран. Португалската звезда желае да напусне Манчестър Юнайтед и да премине в клуб, който да играе в Шампионската лига и има късмет да доближи до последната фаза на шампионата, което изискване се изпълва от мадридчани.

Мениджърът на играча Жорже Мендеш към този момент от няколко седмици го предлага на някои от най-големите клубове, само че Байерн (Мюнхен) и Челси отхвърлиха опцията да го вземат. В последна сметка Роналдо персонално е приказвал с Диего Симеоне, осведоми изданието, и е съумял да го убеди, че с него в състава си “дюшекчиите ” имат шансове за триумф. През предходната акция те доближиха до 1/4-финалите на шампионата, където отпаднаха след минимална загуба с 1:0 в двата дуела с Манчестър Сити.

Португалецът към момента не се е включил към лятната подготовка на “червените дяволи ” и пресата продължава да спекулира, че това се дължи точно на желанието на играча да смени клубната си принадлежност. Той е някогашен състезател на Реал Мадрид, където сред 2009-а и 2018-а означи 311 гола в 292 мача, само че е споделил на Симеоне, че няма проблем да се завърне в Мадрид, само че с екипа на Атлетико. Очакванията са цената на някогашния състезател на Ювентус да е сред 15 и 20 милиона евро.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР