Мадона винаги е скандализирала и провокирала обществените порядки с поведението

...
Мадона винаги е скандализирала и провокирала обществените порядки с поведението
Коментари Харесай

Дъщерята на Мадона скандализира потребителите в мрежата

Мадона постоянно е скандализирала и предизвикала публичните порядки с държанието си. Явно това се предава по завещание, тъй като щерка й все по-явно върви по стъпките на майка си. Момичето провокира вълна от спорни страсти в обществените мрежи, откакто разгласява своя фотография, на която се виждат буйните косми, които е отгледала под мишниците си.



В фрагмента се вижда и поп певицата, която като млада бе взела същото решение и отхвърляше да се обезкосмява.
Лурдес Мария Чиконе Леон е модел. Тя в никакъв случай не се е тормозила да бъде непокорна, скандална и неприятна — тъкмо като своята майка.

През 2016 година 20-годишната красавица стана лице на новия парфюм на Стела Макартни - " Pop ". След подписването на контракта, дизайнерката показа пред медиите, че познава Лола от деня на раждането ѝ. " Невероятно прекарване е да виждаш по какъв начин пораства и по какъв начин се трансформира във вдъхновяваща млада жена. Това е първата ѝ акция ", сподели тогава тя. Това накара американските начин на живот издания да стартират да разясняват, че без майка си Лола би била просто и незабележимо американско момиче, сходно на милиони други.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР