Мадона откри турнето си Celebration в Лондон в събота с

...
Мадона откри турнето си Celebration в Лондон в събота с
Коментари Харесай

Мадона даде старт на своето турне

Мадона откри турнето си " Celebration " в Лондон в събота с показване, което удостовери, че нейната сила, сексапил и вкус към скандалното съвсем не са отслабнали след четирите десетилетия като суперзвезда на поп музиката и допиране до гибелта по-рано тази година, оповестяват задграничните медии.

Шоуто с най-големите шлагери на 65-годишната изпълнителка бе отсрочено от първичната си начална дата през юли, откакто тя постъпи в интензивно поделение в болница за лекуване на тежка бактериална зараза.

" Наистина съм извънредно сюрпризирана, че стигнах дотук ", сподели Мадона на феновете си в O2 Арена в Лондон. Тя призна, че претърпява " луда година " и че нито тя, нито лекарите ѝ са считали, че ще оцелее.

Но децата ѝ я окуражавали и тя " трябвало да оцелее поради тях ", заяви Асошиейтед прес. Първият концерт от турнето на звездата съответства с 27-ия рожден ден на щерка ѝ Лурдес Леон, която излезе на сцената с майка си.

Облечена в корсет и с вериги, с цел да покаже освобождението си, тя изпя " Into The Groove ", преди проблем със звука, който я накара да напомни пред публиката ранните си театрални проблеми в Ню Йорк.

В английската столица певицата изпя 40 песни от цялата си кариера до момента, измежду които именитите " Like a Prayer ", " Holiday ", " Vogue ", " La Isla Bonita ". Мадона приказва от сцената и за разразяващата се война в Близкия изток, предава Българска телеграфна агенция. " Макар сърцата ни да са разрушени, духът ни не трябва да бъде прекършен ", сподели носителката на редица награди " Грами " и добави, че се надява " груповото схващане да промени света и да донесе мир ".

Северноамериканското турне на Мадона ще стартира на 13 декември в Ню Йорк и ще продължи до 24 април идната година с концерт в столицата на Мексико.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР