МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Законодателният орган на Уисконсин се надпреварваше

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Законодателният орган на Уисконсин се надпреварваше
Коментари Харесай

Законодателният орган на Уисконсин прави последен тласък с гласуване за намаляване на данъците, ограничаване на правото на вето

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Законодателният орган на Уисконсин се надпреварваше да приключи работата си за сесията, като гласоподава във вторник за всичко - от солидно понижаване на налозите за повишение на таксите за лов отвън щата.

Асамблеята също по този начин гласоподава за първи път конституционна корекция, която ще ограничи пълномощията на несъгласие на губернатора на Уисконсин, които са най-широките в страната. Това предложение в последна сметка ще би трябвало да бъде утвърдено от гласоподавателите в цялата страна. Очакваше се Сенатът също да гласоподава за отменяне на един от назначените от губернатора на Демократическата партия Тони Евърс в политическия съвет на Министерството на естествените запаси.

Ходовете идват, защото Асамблеята планираше да завърши работата си за сесията на Четвъртък, като Сенатът завършва идващия месец. След това законодателите бързо ще се насочат към акция за есенните избори според новите карти, които Евърс подписа в закон в понеделник.

Сенатът трябваше да дад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР