Мач, в който боксът е застъпен на 95%, а останалите

...
Мач, в който боксът е застъпен на 95%, а останалите
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Мачът с Белфорд ще е 95% бокс

Мач, в който боксът е застъпен на 95%, а останалите детайли са от ММА. Това чака от срещата с Витор Белфорд в Съединени американски щати Кубрат Пулев.

Двамата ще се изправят един против различен на специфична церемония вечер на 27 ноември в Арлингтън, Тексас. На нея боксьори ще мерят сили с експерти в смесените бойни изкуства. Пулев (28 победи, 2 загуби на професионалния боксов ринг) ще се бие с бразилеца, който е някогашен първенец на UFC в тежка категория.
View this post on Instagram

" Не е чак нов спорт, нови правила. Според мен, 95% е бокс. Има детайли от ММА. По-скоро съперниците са повече от ММА. Противникът ми е международен първенец, супер известна персона в Съединени американски щати - Витор Белфорд. Но аз не виждам нещо чак толкоз по-различно от бокса. Все отново е бойно изкуство. Може с едната ръка да те държи, с другата да те бие. Това в бокса няма по какъв начин да се случи. Трябва другият да е задремал, най-вероятно. ", съобщи Пулев пред bTV.

Снимка: Lap.bg

За последно Пулев са качи на професионалния боксов кръг на 12 декември 2020 година, когато загуби мача си за купите на Световната боксова асоциация (WBA), на Световната боксова организация (WBO), на Международната боксова федерация (IBF) и на Международната боксова организация (IBO) против Антъни Джошуа.

За първи път той ще се впусне в такова предизвикателство. Мачовете сред боксьори и ММА бойци набират известност в последните години.

Снимка: Lap.bg

" Поканиха ме доста мощно, с огромна мотивация. Защо не?! Това си е в тежка категория, само че е рейтингов, имиджов мач. Много са стимулирани за този нов спорт и аз откликнах ", изясни Кобрата.

Очаква се церемония вечерта да се трансформира в грандиозно шоу. В нея ще вземат участие и музикантите от " Металика ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР