М3 Communications Group, Inc.спечели 8 награди в рамките на 1

...
М3 Communications Group, Inc.спечели 8 награди в рамките на 1
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc. е единствената българска PR компания в топ 3 в Европа и в България

М3 Communications Group, Inc. завоюва 8 награди в границите на 1 седмица от интернационалния конкурс и годишните награди . Компанията бе отличена и от двете организации със сребро в най-високата категория „ Агенция на годината “ за Европа (без Великобритания) и за България надлежно. Така М3 Communications Group, Inc. стана единствената българска PR компания в топ 3 на континента и у нас.

Екипът на M3 Communications Group, Inc. завоюва и още 6 награди за сполучливите акции и изобретателните планове , които е осъществил през 2022/2023 година На блестящата гала BAPRA Bright Awards 2023 нощес авторитетното интернационално жури отличи организацията измежду общо 126 подадени кандидатури от 28 организации. Компанията взе златото в категориите „ Комуникационна акция за обучение и професионално развиване “ и „ Вътрешни връзки “, сребърни оценки за „ Комуникации в обществения бранш “ и „ PR нововъведения “, и бронза за „ Специално събитие или лансиране “ и „ Кампания за корпоративна обществена отговорност “. BAPRA Bright Awards са най-уважаваните награди в PR промишлеността в България, които се провеждат за 13-а поредна година от Българската асоциация на ПР организациите (БАПРА).

„ Да влезеш в топ 3 на PR фирмите в Европа и в България в границите на една седмица е чест и голямо самопризнание на мен и целия екип на M3 Communications Group, Inc. Щастливи сме, че напъните, творчеството и професионализмът ни се правят оценка високо за следващ път на локално и интернационално равнище! Благодаря на екипа за любовта, с която осъществя плановете, на нашите сътрудници от Hill+Knowlton Strategies и на всички останали другари и сътрудници “, разяснява Максим Бехар, създател и изпълнителен шеф на М3 Communications Group, Inc.

Креативните акции, с които М3 Communications Group, Inc. впечатли журито на BAPRA Bright Awards тази година са извънредно разнородни. Социално-отговорната самодейност „ За дамите в науката “ на L’Oréal и ЮНЕСКО донесe на компанията цели две награди – първо място в категорията „ Комуникационна акция за обучение и професионално развиване “ и бронз за „ Кампания за корпоративна обществена отговорност “. Добрият образец в лицето на дълготрайната акция „ Responsib’ALL Day “ на Pernod Ricard бе отличена също с първа премия в категорията „ Вътрешни връзки “.

М3 Communications Group, Inc. завоюва също сребърни оценки в категориите „ Комуникации в обществения бранш “ и „ ПР нововъведения “ за плановете „ Европа в моя район “ и „ Global Speaker Bureau “. „ Европа в моя район “ e 360-градусова акция на Европейската комисия, която цели да увеличи информираността за европейските вложения в България, а „ Global Speaker Bureau “ е новаторски план на Световния информационен конгрес в Давос (WCFA), който цели да построи едно по-свързано PR общество.

М3 Communications Group, Inc. завоюва и почетното трето място в обичайно най-оспорваната категория „ Специално събитие или лансиране “ с плана „ Tрофеят на УЕФА Шампионска лига в София “ на FedEx . Футболното събитие имаше необикновен триумф с над 4000 посетителя, които даже и дъждовното време не можа да спре да се редят на километрична опашка пред НДК за фотография с трофея и Димитър Бербатов.

Повече за плановете и услугите на M3 Communications Group, Inc. можете да научите на. От основаването на премиите BAPRA Bright Awards компанията обичайно участва в топ 3 и до момента е била притежател преди всичко три пъти – през 2011, 2016 и 2018 година, а на среброто два пъти – 2021 и 2023 г.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР