Люпко Петрович е направил уникален жест към , твърди 24

...
Люпко Петрович е направил уникален жест към , твърди 24
Коментари Харесай

Люпко Петрович посъветвал Синиша да вземе Антов

Люпко Петрович е направил неповторим жест към, твърди " 24 часа ". Той е насочил своя някогашен ученик към. И единствено броени часове преди края на трансферния пазар бранителят бе пратен чартърен в за 500 000 евро. През лятото италианците ще имат шанса да го купят за 3 млн. евро, само че би трябвало да бъдат изпълнени няколко условия, като най-важното е отборът да резервира мястото си в елита.
Михайлович е отпред на Болоня от 28 януари 2019 година, като това е вторият му престой на " Ренато Дал'Ара ". Сърбинът остана на поста, макар че през 2019 година разгласи, че е болен от левкемия. Той съумя да пребори заболяването и се върна на пейката, с цел да води тима. Понякога обаче си дава и отмора.
Синиша към момента държи върха от 26 гола от директен свободен удар в Серия " А ". Той е първенец на Югославия с и. С Люпко Петрович печели КЕШ и Междуконтиненталната купа през 1991 година. След това с и става по един път първенец на Италия, печели по два пъти купата и три пъти суперкупата. С римляните става притежател на КНК и суперкупата на Европа през 1999 година. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР