Людмила Живкова беше извънземна, като Ванга! Те бяха много свързани

...
Людмила Живкова беше извънземна, като Ванга! Те бяха много свързани
Коментари Харесай

Преди Смъртта Си Емблематичен Българин Разкри Истината За Ванга И Людмила Живкова! Ще Ви Вземе Акъла!

„ Людмила Живкова беше извънземна, като Ванга! Те бяха доста свързани двете. Говореха си за галактики и за Космоса, даже тримата сме следили най-развитата система в галактиката “ – това е споделил приживе в Петрич писателят Петър Баков, най-близкият човек до Ванга преди половин година. Той умря на 10 ноември, изумен от инфаркт.

Писателят художник, който всички в Петрич назоваха „ войводата “, израства край пророчицата Ванга, тъй като й е комшия и непрекъснато отскача да я види. Двамата са доста близки, а другарството им се ражда от това, че самият Баков има лечителска заложба. Освен публицист той е и врач, влъхва, оракул, дърворезбар и какво ли още не. Издал е повече от 17 книги с лирика и прозаичност, както и книги за Ванга. Направил си е храм „ Св. Първоапостол Петър “ на покрива на 5-етажната си къща в южния град, като всички икони самичък е изографисал.

„ Целия живот знам на Ванга, но същинския, не измисления от някои хора. Него съм и описал книгите си. За Людмила знам, че бе отдадена като ясновидка, откакто се върна от Индия. Веднъж Ванга я изпита и когато тя позна отговора на въпроса й, керка ми сподели: „ Пеше, да знаеш – тя е една от нас “ – обясняваше Баков.
Ванга споделяла пред него, че на Земята има 16 цивилизации, а ние сме 16-ата. Най-развитата била в магмата в ядрото на Земята.

Припомняме, че преди дни Петър Баков напусна този свят.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР