Любовта понякога ни връхлита внезапно, но от нас зависи дали

...
Любовта понякога ни връхлита внезапно, но от нас зависи дали
Коментари Харесай

Когато стане дума за сериозна връзка, тези 6 зодии бягат надалеч

Любовта от време на време ни връхлита ненадейно, само че от нас зависи дали връзката ни ще е дълга или напълно краткотрайна. Според астрологията, 6 зодиакални знаци са склонни след време да избягат от обвързващата връзка. А по тази причина има избрани аргументи, залегнали в характера им. Нека забележим кои са тези зодии.
Зодия Водолей
Когато един Водолей успее да се влюби, той е подготвен да направи всичко, с цел да завоюва индивидът, който го е привлякъл. Случва се да прибегне и до неразумни действия, единствено и единствено да потвърди любовта си. Характерното за зодията е, че те са правилни другари и обичат да са заобиколени с разнообразни хора. Мразят скуката, дейни са и непрекъснато изненадват другите с нещо. Но е неточност да си мислите, че в случай че споделите възприятията си с тях, те постоянно ще са съпричастни с вас. Защото в това отношение Водолеите са настроени леко егоистично. Те избират да се концентрират върху личните си проблеми и се надяват приятелите им да са съпричастни с тях.
Подобно е отношението им и в любовната връзка - поради личните си усеща, те наподобяват незаинтересовани към другия, а това постоянно води до отчаяние.
Не очаквайте Водолеят да разкрие на някой другар какво усеща към някой човек. Интимният живот е загадка, която Водолеят пази надълбоко в главата си.
Връзката със зодия Водолей постоянно се разпада, заради неспособност за естетика и схващане.
Но въпреки всичко в случай че имате самообладание да опознаете необикновеният им темперамент, възможностите ви за взаимен живот се усилват доста.
Зодия Риби
Не би трябвало да обиждате по никакъв метод тази зодия. Те се засягат елементарно и простят мъчно. Успяват външно за скрият разочарованието си, само че тогава могат да се затворят в себе си.
Като зодия са много влюбчиви, даже незабавно почват да си мислят за брак, само че когато това чувство мине и те опознаят колегата, неведнъж могат бързо да го разлюбят.
Рибите непрекъснато си мислят, че нямат шанс с връзките и това им се отразява на следващата такава. Понякога след отчаяние те се чудят дали би било добре изобщо да стартират нова връзка.
Депресивните им положения не са необичайност, като за тях е мъчно да повярват още веднъж в любовта, в случай че а претърпели отчаяние.
Затова в случай че желаете Риба за дълготрайна връзка, би трябвало много да се постараете, с цел да спечелите сърцето й.
Зодия Телец
Тя е зодията, която съумява да се осъществя и прави всичко, което е възнамерявала. Те са търпеливи и лоялни, тяхната упоритост ги тласка към триумф. Инатът им е добре прочут, само че тъкмо посредством него те съумяват да наложат своето.
Чувството им за благосъстоятелност е добре развито, като това се показва в ревнивост към половинката си, даже и да нямат съображение за това. Телците не търпят непознатото сериозно мнение, тъй като непрекъснато имат вяра, че са постоянно прави. За страдание придвижват това и в любовта, което неведнъж им пречи. Това води до напрежение и кавги, което е причина за разлъка.
За да бъдете дълго време с Телец е нужно да вникнете в особеният му темперамент и да не му се връзвате непрекъснато, когато не е в въодушевление.
Зодия Близнаци
Те обичат придвижването, не са мързеливи и им харесва разнообразието. Гледат да не се обвързват с хора, които са скучни и вършат еднообразни неща.  Привлича ги непознатото и по тази причина неведнъж попадат в любовна клопка - срещат несъответствуващите хора.
Но те някак си търсят тъкмо това, по тази причина изневерите им не са необичайност и те постоянно си намират опрощение, че са го създали, заради фактът, че им би трябвало нещо друго като чувство всякога. Рутинният метод на живот не е за тях, по тази причина в случай че усетят, че скуката господства във връзката им, те стартират да се отегчават, а това унищожава цялата им връзка.
Близнаците рядко търсят грешките в себе си и това им изиграва неприятна смешка. В началото връзката им потегля съвършено и безпроблемно, само че с течение на времето пораждат компликации, които постоянно се оказват непреодолими.
Затова в случай че желаете да сте с Близнак, би трябвало да свикнете, че той обича разнообразието и новите завършения.
Зодия Скорпион
 Ето кои са 3-те най-креативни зодии Ето кои са 3-те най-креативни зодии
Що се отнася до творчеството, има някои хора, които просто не могат да го открият в себе си, до момента в който други могат просто да вземат четка...
Страстна и сензитивна зодия. Могат да обичат мощно, само че и да ненавиждат по същия метод. Ако ги ядосате, може да имате съществени проблеми с тях. Те са мощно влюбчива зодия, която не крие възприятията си, което постоянно ги прави много ревностни. Затова никога не говорете за някогашни гаджета пред тях или не ги провокирайте с нищо. 
Понякога те са мнителни и подозрителни, различен път може да проявят назадничавост. А най-опасни са, когато стартират да си отмъщават.
За да завоюва един Скорпион в любовта, това не би трябвало да става преждевременно. На първо място би трябвало да станете другар с него и чак по-късно да стигнете по-далеч.
Ако решите да излъжете Скорпион и той ви хване, колкото и да е мъчително, това е краят. Прошка няма да има. Всеки прави неточности, само че при Скорпиона би трябвало да сте изключително внимателни, в случай че желаете да имате дълга любовна връзка.
Зодия Стрелец
 Мъжете от тези зодии са съвършените съпрузи Мъжете от тези зодии са съвършените съпрузи
Когато търсим най-хубавите качества в един сътрудник за цялостен живот, от време на време може да ни се стори комплицирано да открием идеалния. За благополучие, ас...
Пътешествията и приключенията с в кръвта им. Те избират да са някъде на открито, на някое ново и непознато място. Омръзва им да си стоят вкъщи и непрекъснато гледат да си прекарат прелестно времето някъде надалеч от у дома.
В любовта също обичат да приключенстват и да опитват. Могат да бъдат чаровни и бързо да завладеят сърцето на всеки, който изискат.
За страдание от време на време изискват прекомерно доста в дадена връзка и когато не получат това, за което са мечтали, те се разочароват, а разделите са постоянно събитие.
Понякога Стрелците се отнасят прекалено много и не са задоволително предани към половинката си. Това ги отдалечава и неведнъж води до провал на връзката им.
За да се обвържат с някого, Стрелците търсят да бъде нещо доста по-специално. Но когато действителността се разминава с упованията, те избират да не са към този момент с този човек.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР