Любовта от пръв поглед е много известна, но определено няма

...
Любовта от пръв поглед е много известна, но определено няма
Коментари Харесай

Сензация: Най-незабележимата от "Ергенът" завъртя главата на Евгени Генчев! (Не е бесарабката, нито друга - ВИЖ СНИМКИТЕ)

Любовта от пръв взор е доста известна, само че несъмнено няма да се случи на пианиста Евгени Генчев. Новият ерген даже още не е забелязал дамата, която ще му вземе акъла и ще го накара да хлътне до уши, разкриха близки до музиканта.

Откакто е почнал форматът, мацките, които се борят за вниманието на Генчев, са няколко, само че за жал с недобра популярност и известност. Продуцентите подчертават на облиците им единствено поради рейтинга, само че знаем, че нито Габи, нито Теди (която към този момент напусна), нито Мони са дами, в които Евгени би се влюбил.

Появиха се клюки, че победителка ще е напористата бесарабска българка Ирина Карабаджак, само че не. Тя е прекомерно грубовата и леко нахална за деликатността и финеса на Евгени.

Но ето, че бомбата избухна със страшна мощ и се разбра коя ще е късметлийката. Няма да повярвате, тъй като досега не е обелила и дума, а екипът даже не я показа във визитка при започване на формата. Е, от време на време по този начин става в живота, че последните се оказват първи и това важи за нея - Микаела.

Червенокосата хубавица следва право в Нидерландия, в университета в Хага и е в действителност на равнището на Генчев. Именно тя ще му врътне главата, само че по какъв начин ще стане това, следва да забележим.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР