Любовта определено се отразява супер на Михаела Маринова, която изглежда

...
Любовта определено се отразява супер на Михаела Маринова, която изглежда
Коментари Харесай

По-секси от всякога: Михаела Маринова подготвя супер изненада

Любовта несъмнено се отразява супер на Михаела Маринова, която наподобява все по-красива с всеки минал ден. Талантливата певица постоянно пуска нови снимки в Инстаграм, на които наподобява зашеметяващо, само че с последната си фотография провокира вниманието на почитателите.

Виж още:

Не, не става дума за разголени фрагменти, на които Михаела театралничи предизвикателно, тъй като тя не е подобен вид момиче, а един супер готин тийзър, с който разсъни вниманието на почитателите си. Българската Ариана Гранде, както някои я назовават към този момент, зарадва почитателите с новината, че готви нови планове, за които ще можем да научим повече напълно скоро.

Виж още: Изгряващата звездата на ЦСКА 1948 Даниел Наумов се радва на гореща и сексапилна учителка по йога

" Задават се нови неща. Тези дни са изпълнени с доста слънчеви лъчи и много работа! А вие по какъв начин я карате? ", загатна хубавицата в Инстаграм и остави почитателите ѝ да се чудят какво тъкмо има поради. Към поста си звездата е качила и своя фотография, на която е с бял топ и дънкови къси панталони, а косата на Михаела се спуска повърхностно на талази.

Работата и любовта вървят ръка за ръка в живота на Мишето, както всички в " Като две капки вода " ѝ споделяха. В скорошно изявление тя показа, че е огромна щастливка, тъй като до себе си има мъж като Александър Дюлгеров. Певицата и футболната звезда не крият, че са си говорили за женитба и одобряват връзката си много съществено, само че скоро няма да звучи Менделсон. Това е по този начин, тъй като двамата имат доста работа и желаят да развият още кариерите си. " В момента сме се отдали на това да живеем, да ни е хубаво и да реализираме задачите си ", споделиха още двамата.

Виж още: 176 см и 52 кг.: Как го реализира Джулиана Гани? Тайните на моделката за съвършено тяло

 

Изображение: https://www.instagram.com/mixaelamarinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР