Любовта е трудна за разбиране дори тогава, когато става дума

...
Любовта е трудна за разбиране дори тогава, когато става дума
Коментари Харесай

Ето защо умните хора се влюбват по-трудно

Любовта е сложна за схващане даже тогава, когато става дума за нашите лични усеща.

В идващите редове обаче ще откриете една завладяваща нечиста сделка, която евентуално ще ви помогне да погледнете на елементарните неща от друга вероятност.

И по този начин, за какво умните хора се влюбват по-трудно?

Те проучват възприятията – и своите, и непознатите

Умните хора умеят да събират информация и да си вадят изводи. Това е както преимущество, по този начин и минус, защото са склонни да избягат от една връзка при първия симптом на проблем. Недоразумение? Кавги? Съжалявам, не сме основани един за различен. Чао!

Нужно им е задоволително време, с цел да се открият пред даден човек

Мозъкът не престава да работи и да разкрива голям брой елементи и аргументи за какво нещо може да се обърка. В резултат на това интелигентните хора се откриват доста по-трудно пред другите. Те знаят и схващат, че която и да е връзка съставлява риск. Именно заради тази причина постоянно наподобяват студени и дистанцирани, макар че не е наложително да са такива в действителност.

Те съотнасят обстановката с минали прекарвания

Това е още един капан, в който умните хора постоянно попадат. Не е наложително нещата, които са унищожили предходните им връзки, да създадат същото и в този момент. Трудно е обаче да осъзнаят това. Те помнят добре какъв брой мъчителна е била последната разлъка и подсъзнателно проектират това прекарване върху индивида, с който са сега.

Да си самичък е техен умишлен избор

Това е реалност. Умните хора виждат ясно, че е по-добре и по-удобно да си самичък, в сравнение с да си с някого, който не е „ верният човек “. Това е умишлено и добре премислено решение. В множеството случаи тези хора не са сами в резултат на събитията, а тъй като по този начин желаят. И се усещат ужасно.

Източник: BrightSide
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР