Любовта до голяма степен е една заблуда. Заблуда, защото ние

...
Любовта до голяма степен е една заблуда. Заблуда, защото ние
Коментари Харесай

5-те най-чести женски очаквания за мъжка любов, които пречат на връзката

Любовта значително е една илюзия. Заблуда, тъй като ние имаме една визия за връзката и за индивида, в който сме влюбени. Тази визия ни заслепява и не можем да създадем действителна преценка на обстановката. Ако пък имаме прекомерно високи критерии най-после се разочароваме.
Ето и кои са най-често срещаните упования, които множеството от нас имаме за любовта.

Да сте неговият свят
Как можем да се оправим с упованията на другите
Много е мъчно да се оправим с упованията на другите. Те от време на време тежат като раница с камъни на врата ни. Важното в тази ситуация е да не се...
Прочети повече
Голяма част от дамите си мечтаят половинката им да си мисли единствено за тях, да прекарва цялото си време с тях и общо взето да са единствени в живота на мъжа. Това обаче няма по какъв начин да стане, тъй като и мъжете, както всеки човек си имат собствен живот, близки и родственици, потребността от собствен личен свят. Така, че скъпи дами, не се разочаровайте в случай че мъжът на живота ви не ви боготвори и не е захласнат от вас. 

Мъжът постоянно би трябвало да ви схваща

Това е едно от най-погрешните схващания. Той няма по какъв начин да знае във всеки един миг какво си мислите и какво желаете. Този проблем в действителност произлиза и от двете страни. Запомнете - никой не е задължен да може да чете мислите на другия. По-добре пробвайте с малко повече връзка между тях. Ще ви се получи по-добре, в сравнение с си мислите.

Няма по какъв начин да сте на едно мнение всякога

Може би доста дами си мечтаят сътрудникът им всякога да споделя тяхното мнение и да не водят толкоз постоянно разногласия. Това обаче е съвсем невероятно. Хората са разнообразни и това, че отстояват мнението си приказва доста добре за тях. Именно разногласията и кавгите построяват постоянна връзка посред ви. Затова е значимо да не търсите този, който споделя нашето мнение непременно, а този който умее да отстоява позициите си.
Изключи тези " упования към живота " и ще бъдеш доста по-щастлив
Животът ни е цялостен с опити и неточности, които от време на време не чакаме. Друг път това, което чакаме, е изцяло друго от действителността. Ние...
Прочети повече
Нищо в любовта не би трябвало да е елементарно

Има хора, които имат вяра че всичко с колегата им би трябвало да върви безпрепятствено и да нямат никакви проблеми между тях. Това надалеч не е по този начин. Тази визия по-скоро би ви попречила да се насладите на връзката си. Все отново, с цел да изградите здрави връзки би трябвало да преодолявате и компликациите дружно.

Не е нужно да променяте колегата си

Това е безспорна нелепост. Никога не трябва да очаквате, че някой ще се промени точно поради вас. Също, както не би трябвало вие да се пробвате да го променяте. Не забравяйте, че сте се влюбили в този човек тъкмо поради това, което е.

Ако имате прекомерно високи упования за една връзка, то тя сигурно ще се трансформира в голямо отчаяние за вас в даден миг.
5 нереалистични упования, които в никакъв случай не би трябвало да имате от колегата си
Да имате упования от колегата си, стига да са постижими, е добре. Но в случай че имате ирационални упования, това единствено ще утежни нещата за ва...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР