Любовната приказка на Мегз с пуснатия наскоро от ареста бизнесмен

...
Любовната приказка на Мегз с пуснатия наскоро от ареста бизнесмен
Коментари Харесай

Милионерски син прелъсти Мегз, Рончев е аут

Любовната приказка на Мегз с пуснатия неотдавна от ареста предприемач от Раковски Румен Рончев може скоро да свърши поради остаряла тръпка на дизайнерката – написа в. „ Уикенд “. Това е неин другар от студентските години в Англия.

Той изплува от предишното, с цел да й завърти главата още веднъж – отбелязва изданието.
Самата Миглена Каканашева преди дни описа за своя остарял другар, с който се срещнала още като студентка.

Мегз наподобява все по-бременна... СНИМКИ

„ Срещнах го в университета в Англия. Трудно беше да не се прехласнеш по него. Всички постоянно му се лепяха, тъй като изглеждаше, че има всичко. От заможно семейство, с неограничени благоприятни условия. А контактите на татко му ни отваряха всяка врата, на която почукахме “ – спомня си дизайнерката от Раковски.

Въпросният юноша също като нея желал да стане дизайнер, само че богатият му татко не разрешавал. Двамата с Мегз били неразделни, прекарвали дружно и дните и нощите си, а когато бъдещата бизнес дама нямала пари, богатият другар й помагал с финансови инжекции.

Мегз си призна за страшна полуда в Пловдив! СНИМКИ

Не е ясно къде е бил до момента въпросният състудент. Явно обаче е изплувал от предишното, като основал линия за мъжки дрехи и потърсил Мегз, с цел да я стартира в България.

Младежът работил над плана зад тила на баща си. Когато родителят схванал с какво се занимава, му взел парите и в този момент било ред на Мегз да върне помощта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР