Любовен триъгълник е в дъното на непрестанните проблеми на Петър

...
Любовен триъгълник е в дъното на непрестанните проблеми на Петър
Коментари Харесай

Братът на Рачков люби полицейска съпруга! Рогоносецът няма да миряса, докато не тикне нехранимайкото в затвора

Любовен триъгълник е в дъното на непрестанните проблеми на Петър Рачков, брат на водещия от „ Господари на ефира “ Димитър Рачков, с органите на реда в Бургас, научи HotArena.

Преди седмица 38-годишния брат на известния шоумен от Нова телевизия бе задържан за следващ път с опиати, откакто служители на реда ненадейно тарашиха жилището му в бургаския квартал „ Възраждане “. При обиска в дома на Петър ченгетата откриха 6 пакета от по 0,8 грама амфетамин, както и буркан с прахообразно вещество, за което към момента се чака лабораторна експертиза.

Арестът на Петър идва в най-неподходящия за него миг , защото през последния месец братът на Рачков води дейни договаряния с прокуратурата в Бургас за преустановяване на следствие при задържането му предходната пролет. Тогава при спецакция на Министерство на вътрешните работи в бургаското гето „ Меден рудник “ родственикът на известния шут от телевизионния екран бе закопчан с други двама, а в автомобила на триото бе намерено голямо количество амфетамин. При последвал обиск в Помпената станция на „ Напоителни системи “ до село Черни връх, където Петър Рачков работи, пък бе открита лаборатория за произвеждане на амфетамин, както и първични материали за изработката на синтетичния опиат.

Рачков е избавил брат си от обвиняване, провеждайки серия от диалози с началниците на полицията в морския град и дори с кмета Димитър Николов , с който са другари. След последния арест на Петър и дрогата, открита в дома му обаче, всички старания на именития му брат да го измъкне от пандиза, отиват по дяволите. Двамата братя се скарали грубо, при което Митко бил набит от Петър, настояват осведомени.

Източник на „ Уикенд “ от бургаската прокуратура бе безапелационен, че след скорошното задържане на Петър с опиати е невероятно братът на звездата от „ Господари на ефира “ да се отърве без присъда .Според думите му, има вид братът на Рачков да лежи даже по-малко от 2 години, в случай, че се признае за наркодилър и подписа съглашение с прокуратурата. При това състояние може да получи условна присъда от 3 години или пък да лежи в пандиза сред 9 и 18 месеца.

Защо обаче Петър попада толкоз постоянно на мушката на ченгетата? Негови познати разкриват пред „ Уикенд “, че 38-годишния бургазлия надалеч не е най-мастития дилър на дрога, само че е в свирепа война с авторитетен служител на реда от Четвърто РПУ в Бургас.

" Петър е ухажор на полицейската брачна половинка Весела, която е омъжена за инспектора Мартин от отдел „ Наркотици “ към четвърто районно. Онзи знае, че жена му кръшка, само че вместо да се разведе с нея, тормози Петър, като непрекъснато инициира всевъзможни акции против него “, разкриват пикантната клевета осведомени с историята.

Близките на братът на Рачков не отхвърлят, че Петър е дилър на опиати, само че са на мнение, че с рещу него има фиксация от служителите на реда от Четвърто РПУ. „ Няколко индивида са ангажирани персонално с него, проверяват го, дебнат го, притискат наркозависими да признаят, че точно той им продава опиати. Само за последната година Петър е бил обискиран на улицата над 10 пъти, само че до момента не бяха влизали в жилището му, може би тъй като нямаха заповед за обиск. Проблемът идва от рогоносеца-полицай Мартин, който няма да миряса, до момента в който не вкара брата на Рачков в пандиза “, уверени са отдадени в любовния триъгълник.

Заради аферата на Петър със брачната половинка на служителя на реда, дамата , от която има деца, го напуснала преди към година. Малко по-късно братът на Рачков прекратил любовната си връзка с Весела, само че пък мъжът й Мартин научил за интимните им връзки.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР