Любопитно Джордж Клуни не иска да е кръстник на кралското

...
Любопитно Джордж Клуни не иска да е кръстник на кралското
Коментари Харесай

Джордж Клуни не иска да е кръстник на кралското бебе

Любопитно Джордж Клуни не желае да е кръстник на кралското бебе Клуни е непосредствен с кралската двойка и даже беше посетител на сватбата им през май предходната година  Христо Боснев 9 май 2019, 10:51
оливудският артист, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни не желае да е кръстник на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор - първородния наследник на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган, заяви Контактмюзик.

Клуни е непосредствен с кралската двойка и даже беше посетител на сватбата им през май предходната година дружно със брачната половинка си Амал.

Въпреки това холивудската звезда не се вижда в ролята на основна фигура в живота на Арчи.

Запитан като посетител в шоуто на Джими Кимъл дали би станал кръстник на кралското отроче, 58-годишният Джордж Клуни дава отговор:

"Идеята не е добра. Не би трябвало да бъда кръстник. Аз съм татко на близнаци и едвам се оправям с това ".
Меган и Хари демонстрираха бебето  Херцогът и херцогинята на Съсекс най-накрая демонстрираха своето първо дете в двореца Уиндзор. Херцогиня Маркъл роди в понеделник (6 май).  Херцогът на Съсекс тогава разгласи, че със брачната половинка му ще покажат сина си пред света след два дни.  Новороденото тежи 3 кг и 311 грама и се е появило на бял свят в 05:26 ч. локално време.  На фотосите се вижда, че Меган наподобява прелестно, а таткото е извънредно благополучен.
На въпрос дали ще откаже ролята на кръстник, в случай че му бъде препоръчана, Клуни отвръща:

"Няма да ставам кръстник. Обещавам ви го. Съвсем сигурен съм ".



 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Христо Боснев Източник: Меган Маркъл принц Хари бебе кръстник Джордж Клуни
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР