Любомир Петров, който отговаря пред съда за смъртта на приятелката

...
Любомир Петров, който отговаря пред съда за смъртта на приятелката
Коментари Харесай

Жестокото зверство в Бегово: Любомир направил нещо немислимо дни след убийството

Любомир Петров, който дава отговор пред съда за гибелта на приятелката си Красимира в пловдивското село Бегово, се снабди с ново обвиняване. То е обвързвано с това, че три дни след убийството, в интервала от 14 до 16 септември 2020 година, младият мъж употребявал банковата й карта, като изтеглил общо 4 бона, предава Марица.

В четвъртък делото ще стартира изначало. В средата на юли Апелативният съд върна обвинителния акт на прокуратурата поради позволени процесуални нарушавания. Тогава магистратите промениха мярката на Любомир от „ задържане под стража “ в „ домакински арест “. Към момента той е с проследяваща гривна на крайници си. Разпоредителното съвещание ще се организира в 10 часа.

Срещу Любомир са повдигнати обвинявания, че на 11 септември 2020 година е умъртвил половинката си Красимира. Сред главните претекстове за убийството е това, че Красимира го е лишила от опцията да води лъскавия си живот.

Двамата живеели на брачен начала от 2018 година Той се срещнал и сближил с дамата, тъй като схванал за нейното положително финансово състояние. Покойните й родители й били оставили в завещание доста аграрни земи, които тя обработвала и получавала възнаграждение. През 2018 година се родило първото им дете, а през 2020 година – второто. Любомир обаче не полагал задоволително грижи за фамилията. Предпочитал да се среща с другари, да показва по-висок стандарт от тях и да харчи парите, които половинката му предоставяла.

Когато Красимира открила, че финансовите средства са намалели доста, му сложила изискване да ограничи разноските. Между двамата свадите се задълбочили и се разделили. Любомир не желал да одобри, че губи привилегиите, които му предоставял взаимния живот. Той решил, че в случай че в комфортен миг инсценира самоубийството ѝ, цялото имущество на дамата, посредством децата, ще остане за него.

На 11 септември на два пъти ходил до дома на Красимира и упорствал да се срещнат. Тя отказвала и не му отключила входната врата. На третия път той съумял да влезе в къщата и се промъкнал в стаята, където спяла. Тя се събудила и изправила, сюрпризирана от появяването му. В стаята била оставена въздушната пушка, подпряна на дивана. Любомир се възползвал от обстановката, като взел оръжието и стрелял към гърдите ѝ. Пред всички той показал случая като самоубийство.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР