Любо Кировиздава биографична книга на юбилейния си 50-и рожден ден,

...
Любо Кировиздава биографична книга на юбилейния си 50-и рожден ден,
Коментари Харесай

„Всичко имало смисъл“: Любо Киров издава биографична книга на юбилейния си 50-ти рожден ден

Любо Кировиздава биографична книга на юбилейния си 50-и рожден ден, който е на 26 октомври, съобщи Българска телеграфна агенция.

Във " Всичко е имало смисъл " изпълнителят споделя откровено и увлекателно историята си, а специфичен щрих към нея прибавят негови близки и сътрудници, които се включват със мемоари и отношение, с цел да показват в цялост създателя и най-много индивида Любо Киров, допълват от екипа на актьора.

" Тази книга събира всичко, което съм през моя 50-годишен интервал. Ние, артистите, мъчно даваме оценка за себе си. Нашата оценка са хората, които виждаме пред себе си. И когато хората ги има, когато те са с теб в това, което правиш… Значи всичко е имало смисъл, каквото е и заглавието на книгата ", казваЛюбо Киров.

Книгата е в партньорство с издателство " КАС пъблишинг - Catch A Story ". Изданието е от поредицатаSelfmadeи свързва обичайното четене на хартия със актуалните привички за сърфиране в цифрова среда.

Чрез QR кодове, които водят към мобилно приложение, богато илюстрираната книга дава достъп и до стотици фотоси от персоналния списък на Любо Киров, до негови изявленията, песни, видеоклипове и цели концерти.

" Тази книга разкрива цялостен един свят - светът на Любо Киров. В него е уютно и ярко, в него има другарство, достойнство и богата просвета. В този свят творчеството е нещо напълно естествено, тъй като се припокрива с личността на Любо ", разясняват от издателството.

Паралелно с книгата, започва и уебсайт на Любо Киров, създаден с екипа наCloudCart. Там, с изключение на информация за продукцията на изпълнителя и за събитията, в които взе участие, има и онлайн магазин.

Юбилейния си рожден ден Любо Киров ще отпразнува с празненство за близки и другари.След това пък му предстоят два концерта в зала 1 на НДК - на 4 и 5 ноември, които към този момент са разпродадени.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР