Любимото шоу за преобразявания на българската публика приключи своя шести

...
Любимото шоу за преобразявания на българската публика приключи своя шести
Коментари Харесай

Шести сезон на „Като две капки“ е най-гледаният от 2014 г. насам

Любимото шоу за преобразявания на българската аудитория завърши своя шести „ златен “ сезон с извънреден триумф измежду феновете в България. От старта му през февруари до снощния величествен край " Като две капки вода " беше предпочетено от 38,2% от феновете пред тв приемниците в България (4+), а разликата в аудиторния дял по отношение на втората по гледаемост телевизия – бТВ, по същото време е 59% или повече от 14 пункта повече в интерес на NOVA. Делът на шоуто измежду дейното градско население на възраст 18-49 години е близо два и половина пъти по-голям от наличието на бТВ по същото време - с 46,6% аудиторен дял шоуто е безспорен любимец измежду тази аудиторна група.

Особено огромен интерес " Като две капки вода " провокира измежду дейното градско население (18-49 г.) и измежду феновете на възраст 18-34 години. Около 50% от феновете от всяка от двете аудиторни групи избраха да са с тричасовото шоу, което способства за съвсем три пъти по-висок дял по това време по отношение на конкурентната телевизия.
 дял фенове NOVA

Средно близо милион и двеста хиляди фенове (4+) наблюдаваха финала на " Като две капки вода " - грандиозното шоу притегли 45,4% от феновете пред екраните, което е с над 27 пункта повече от аудиторния дял на бТВ по същото време. В най-гледаните минути близо милион и половина наблюдаваха своите обичани звездни имитатори.
Безспорен е ползата и на дейното население в България на възраст 18-49 години - 50,5% от феновете от тази аудиторна група избраха " Като две капки вода ", а преимуществото на NOVA е явно - съвсем 3,5 пъти по-висок дял от бТВ по същото време. Около и над 50% аудиторен дял шоуто реализира и измежду останалите посочени аудиторни групи. Особено се отличават феновете от дейното градско население с 53,6% аудиторен дял и над 39 пункта разлика по отношение на втората по гледаемост телевизия.-->
 дял фенове NOVA

 дял фенове NOVA
Шестият „ златен “ сезон на „ Като две капки вода “ е най-гледаният и най-предпочетеният от 2014 година до момента. Шоуто е най-гледано и с най-голям дял измежду дейното население в България на възраст 18-49 години от всички развлекателни продукции, предавани от 2014 година до момента. Епизодите от шести сезон са най-предпочитаните от всички епизоди от предходните сезони от 2014 година до момента, както от всички фенове (4+), по този начин и от дейното население на възраст 18-49 години.

Над 4 милиона са онлайн видео гледанията на шести сезон в платформите на Nova Broadcasting Group.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР