Любена Павлова- бившата жена на издирвания Пепи Еврото - изненадващо

...
Любена Павлова- бившата жена на издирвания Пепи Еврото - изненадващо
Коментари Харесай

МВР носи мебелите на Любена Павлова: Как бившата жена на Пепи Еврото се появи в Squatting Slavs

Любена Павлова- някогашната жена на търсения Пепи Еврото - изненадващо се появи в известната Facebook-група Squatting Slavs in Tracksuits, която събира иронични фотоси, показващи парадоксите на живота в Източна Европа.

Павлова е снимана в компанията на двама униформени чиновници на Министерство на вътрешните работи, които почтително ѝ оказват помощ да придвижи претрупана количка с нови мебели в паркинга IKEA в София. Вижда се и по какъв начин патрулката на Столична дирекция на вътрешните работи дежури до джипа ѝ, като евентуално водачът изчаква тя да се върне от магазина.

Не е ясно по кое време и от кого са направени фотосите, преди да се разгласяват тази заран в Squatting Slavs - група с над 1,4 млн. почитатели от целия свят.

До момента няма и коментар от страна на Министерство на вътрешните работи за какво униформени служители на реда обслужват Павлова, която беше уличена в съществени закононарушения от следствието на Антикорупционния фонд против " Осемте джуджета ".

Схемата на името на ресторанта, в който Петьо Петров - Пепи Еврото е приемал " клиентите " си, сподели по какъв начин някогашният следовател употребява въздействието си в Спецпрокуратурата, с цел да стопира или задейства скоростно наказателни производства по поръчка - съответният случай засягаше фамилния спор за собствеността на завода за асансьори " Изамет ".

АКФ разкри, че Петров и тогавашната му брачна половинка Любена не просто манипулират делото, само че и съумяват да изземат целия бизнес посредством тормоз и насила над Илия Златанов и сина му Явор.

Съмненията за директно съучастничество на фрагменти от Министерство на вътрешните работи на високо равнище в схемата (патрулка на полицията стоеше ежедневно пред ресторанта в продължение на години) се ускориха и откакто се оказа, че един от служебните коли на Златанов е трансфериран на дъщерята на някогашния вътрешен министър Младен Маринов.

Прокуратурата се задейства по абсурда " Осемте джуджета " едвам преди месец - откакто избухна абсурдът сред Иван Гешев и Борислав Сарафов, сниман да посещава заведението със фамилията си и да показва другарски връзки с Петров.

До развръзка по забавеното с 3 година следствие по този начин и не се стигна. с детето си. Борислав Сарафов беше назначен за и.д. основен прокурор на мястото на отстранения Иван Гешев.

Единственото обвиняване дотук е повдигнато на Кристиян Христов - някогашен помощник на Петров, който си призна, че е записвал срещи на екс-следователя с магистрати.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР