Любен Дилов-син разкритикува БСП и Корнелия Нинова за позицията им

...
Любен Дилов-син разкритикува БСП и Корнелия Нинова за позицията им
Коментари Харесай

Любен Дилов-син към Нинова: Ако утре Путин реши да присъедини руснаците от Свети Влас, какво правим?

Любен Дилов-син разкритикува Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова за позицията им да не се изпраща военна помощ на Украйна. 

Ето какво написа той във Facebook: 

  " Припомням още веднъж поради днешното държание на Българска социалистическа партия на дебатите за даване на военна помощ за Украйна.

"...Гласувалите за военната помощ за Украйна бяхме упрекнати, че вкарваме България във война, макар че над 50 страни се намират в сходна позиция, без още да са въвлечени във военни дейности. Когато Българска социалистическа партия и госпожа Корнелия настояват, че са за мир, те чисто исторически влизат още веднъж в несъгласие на два етически императива. Като правоприемник на антифашисткото придвижване в България, с което изключително се гордеят, те би трябвало чудесно да помнят събитията в Европа от 1938-а насам. Когато Хитлер си поисква Судетите, Франция и Англия споделят: Абе, да ги взима! Мир да има!

После Хитлер си взима Полша с дейното подпомагане на Съветска Русия и мърморещото единодушие на Европейските велики сили. След това си взима и Австрия. Европа: Мир да има! Когато влиза в Париж, обаче и начева бомбардировки над Лондон, става известно, че мир освен не може да има, само че не е и имало към този момент 4 години.

Загубен е освен мирът, само че и милиони човешки животи, тъй като „ мир да има “.

Ситуацията с Путин не е доста различна…

Ако на следващия ден той реши, че му би трябвало Молдова? Ако сметне, че руснаците в Свети Влас или Камчия имат право на референдум за автономност или присъединение към Руската федерация, ние ще се радваме ли на „ мир да има “?! "
ТЕМА преди 1 час 562 преди 2 часа 441 преди 5 часа 1980
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР