Лятото вече идва – бавно откъм метеорологични условия, но доста

...
Лятото вече идва – бавно откъм метеорологични условия, но доста
Коментари Харесай

Новини под опашката на коня: Орден „Стара планина” за Пепи Еврото

Лятото към този момент идва – постепенно откъм метеорологични условия, само че много жежко в политически проект. И в този ред на мисли нашият обичан Конан Дъфи (известен още като Британският бежанец) реши да излезе в нворчески отпуск. 

„ Mate,

В my dear country към този момент си имаме крал, а аз ве сэм помирисвал въздуха на Кале-Дувър от времето, в които Queen Betiоще не беше почнала да пие чай с Мечето Падингтън “, написа Конан в благ мейл до Flashnews.bg. И ние му влязохме в ситуацията, осжбено откакто нашият английски приател общително ни уведоми, че до момента в който липсва от територията на MSIKA BYLGARIQ, негов непосредствен другар ще поиме тежката задача да ни розказва чудни истории.

И тока през днешния ден получихме първата от (надаваме се) доста бъдещи „ вести под опашката на коня “. Която през днешния ден звучи по този начин:

В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски. Конят има опашка, тоже руская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете  –  е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната. Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня. Ние, обаче сме хакери и източихме всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да ви срещнем с тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня. 

Доклад: Бившият следовател и сегашен инфлуенсър Петър Петров, по прякор Пепи Еврото е  притеглен към наказателна отговорност и разгласен за търсене. Макар и да няма профили в обществените мрежи, Петров от близо 10г. не е следовател, неразбираемо какво работи, само че показва висок стандарт на живот и всеки знае името му.

Извод: Категоричният извод на съветския изкуствен интелект е, че господин Еврото по специалност е инфлуенсър.

Предложение: След като се разбра, че към този момент е неженен, може да се обмисли присъединяване му в идващия сезон на „ Ергенът ”.

Анализ: Г-н Еврото се обрисува като един от най-големите катализатори на публични процеси в България. По думите на някогашната му брачна половинка (а никой изкуствен интелект не е толкоз малоумен да се съмнява в изказванията на нечия съпруга), „ Петров ” както тя го назовава е създател на заплашителното писмо до основния прокурор Иван Гешев.

Това писмо е главната причина Гешев, по личните му самопризнания, да се откаже да подаде оставка и влезе в режим на хиперактивност. За последните две седмици основният прокурор свърши повече работа от целия си мандат до момента. Поиска имунитета на Делян Добрев. Поиска имунитета на Бойко Борисов, организира спецакция против Пепи Еврото, сезира Конституционния съд, даде две конференции, рецитира стихове, привика за разпит Кирил Петков, Асен Василев и Валентин Златев. И всичко това, до момента в който е в отпуск!

В разследване на изключителната интензивност на Гешев, главните парламентарни сили ГЕРБ и ППДБ+, внезапно покачиха интензитета на договарянията за общо държавно управление.  Не единствено, че небрежно преглътнаха всевъзможни нужни взаимни отстъпки (остава провесен единствено противоречивия въпрос за промяната на шефа на целодневна детска градина „ Слънчице ” в село Сусорлево, Павликенско, защото Асен Василев безмилостно продължава да желае кръв и чистка в държавната администрация), ами и съумяха единствено за няколко дни да гласоподават и одобряват облекчение на процедурата по промяна на основен прокурор. Нещо, което Христо Иванов се мъчи да направи от 10 години. В този ред на мисли налице е сериозна заплаха за това Христо Иванов да изгуби смисъл от битие. Със промяната на основния прокурор, Иванов изцяло остава без работа – не че е непознато чувство за него, само че евентуално ще се наложи пренасочването му в нов сектор – да вземем за пример да реставрира паметника на Баба Тонка в Русе. Припомням, че преди време беше сниман да излиза от джипа на знаков предприемач с проблеми с правораздаването и тогава изясни, че дружно са обсъждали културни планове в Русе.

Скоростно признати закони и форсирани договаряния за сформиране на държавно управление в Народното събрание, провокираха мощна активизация и в третата от управляващите в България – президентството. Предходното изречение не е бъг в логаритъма – съгласно Конституцията на България трите съществени управляващи са законодателна, правосъдна и изпълнителна, само че заради продължителния интервал на парламентарна дисфункция (който историците ще назовават ерата преди писмото на Еврото), от много време насам изпълнителната власт е напълно в ръцете на президента. При него също се записва внезапно повишаване на енергичността в интервала след написването на заплашителното писмо от Пепи Еврото.  Провеждат се търгове за пътни поправки, разгласяват се отчети за нарушавания от някогашни (и евентуално бъдещи) държавни управления, а Министерство на вътрешните работи толкоз се е засилило да настигне скоростта на работа на прокуратурата, че в сряда даже арестува човек преди още да е дал конференция. Нещо повече, поради опасност за живота на депутата Радостин Василев, вътрешното министерство му обезпечи защита, даже още преди да бъде застрашен.

Предложение:

Изводът от динамичните събития през последните седмици в България е че институциите започнаха стремително да работят откакто Пепи Еврото написа прословутото заплашително писмо. Въпреки несъвместимия му с съветските правила прякор, като същински братушки ние от специфичните разследващи служби на Русия, би трябвало непременно да насърчим активността му и да му осигурим медал „ Стара планина ”.  Знаете от кой ги дава ордените, тъй че очевидно няма да ни е проблем.

До свидания!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Трудните времена, изискват

 

Накара цялата страна да проработи на високи обороти

 

Две фундаментални събития свързани с писателски умения на българи се случиха през миналите дни – писателят Георги Господинов завоюва интернационалната премия за литература „ Букър ” и някогашният следовател със звучния прякор Пепи Еврото – написа писмо, което накара всички институции да работят на цялостни обороти.

Веднага би трябвало да признаем, че в случай че за Господинов, авторството на творчеството му е неоспоримо (макар и разнообразието да е под въпрос, в случай че питате някой прочел повече от едно негово произведение), то при господин Еврото, към момента нямаме неопровержими доказателства, само че пък имаме професионалното мнение на някогашната му брачна половинка. Тя освен, че по личните си думи, дълги години е била стенограф на епистоларното му творчество, ами и приложи книжовен разбор с неумолими причини към изказванието си:

 

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР