Лятото продължава с пълна сила и от редакцията на bTV

...
Лятото продължава с пълна сила и от редакцията на bTV
Коментари Харесай

В bTV валят годежи и сватби

Лятото продължава с цялостна мощ и от редакцията на bTV употребяват заслужените си почивки, като съчетават потребното с приятното - валят годежи, пръстени, сватбени страсти и клюки за идни такива.

Крак повлече новинарката Виктория Готева, която се омъжи за виртуозния пианист Евгени Димитров - Маестрото на хубав морски бряг в България. Двамата дълго време криха любовта си, откакто излезе, че три години са били в интимно общуване, както е съвременно да се споделя в последно време, и най-накрая се решили на съдбоносната крачка, която изненадващо оповестиха. Готева към този момент е взела семейството на мъжа си с тире - Димитрова, а любовта им продължава като в първия ден съгласно техни сътрудници.

Вики е с цели 26 години по-млада от музиканта, само че това въобще не им пречи на любовта. Преди нея Евгени има три деца от три разнообразни дами, само че брак е подписвал единствено с една - майката на първия му наследник - джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима с Мишел Дийн. Бракът им просъществува доста малко и се разпадна още през 90-те, написа " България през днешния ден ".

Сватбата на музиканта бе изненадваща даже за сътрудниците му в телевизия " Седем осми ", защото никой не очакваше от Евгени да се ожени наново. Той се решил на тази крачка с концепцията да му се случи знамение и да се снабди с... момиченце, защото и трите му деца са момчета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР