Ако се допитвате до звездите за редица области от вашия

...
Ако се допитвате до звездите за редица области от вашия
Коментари Харесай

Здравословните проблеми, на които трябва да обърнете внимание според зодията си

Ако се допитвате до звездите за редица области от вашия живот, за какво да не го извършите и за вашето здраве?

Вижте в идващите редове на кой здравословен аспект да обърнете внимание съгласно зодиакалния ви знак, поучават от " Аз дамата ". 

Овен 

Овенът се свързва с нашата глава, мозък и лице. Енергийно - с третото око и коронната чакра, които се ръководят от Марс. Овенът може да бъде развълнуван, заради което може да има душевен стрес, а той да докара до главоболие, мигрена. Той също може да има косопад поради напрежението, на който е изложен.

Телец 

Телецът се свързва с нашия врат, уши и гърло. Енергийно - с гърлената чакра. Нашата гърлена чакра е виновна за всяко предизвикателство, обвързвано с нашата щитовидна жлеза. Следователно Телецът може да има здравословни проблеми като настинки, болки в гърлото или пък болки в ушите. Тъй като това е по отношение на щитовидната жлеза, Телецът може да има ненадейно увеличение или загуба на тегло. 

Близнаци  

Близнаци е знак, обвързван с нашите бели дробове, плещи, ръце и ръце – в резюме - със сърдечната чакра. Следователно Близнаците могат да имат респираторни проблеми, затруднения заради проблеми с имунитета, като  нервната им система също е наранена, причинявайки им безпокойствие. 

Рак 

Ракът е обвързван с гърдите, гръдния панер и нашия корем, с нашата сърдечна чакра и чакра на слънчевия сплит. Ракът е знак, който е извънредно прочувствен, може да бъде по-склонен към депресия и може да се обърне към храна, когато се усеща подтиснат, което може да аргументи храносмилателни разстройства. Ракът или ще яде прекалено много или въобще няма да яде, когато се усеща депресиран, причинявайки дисбаланс в чакрата на слънчевия сплит. 

Лъв

Знакът Лъв се свързва със сърцето, гърба, гръбнака и кръвта, а енергийно със сърдечната чакра и коренната чакра. Лъвовете постоянно могат да имат проблеми с кръвното налягане и сърцето. Важно за тях е да държат огнения си детайл под надзор, защото това може да аргументи провокации за сърдечния темп. 

Дева 

Дева, ръководена от Меркурий, се свързва с нашия стомах и вътрешности, а енергийно – с нашата чакра на слънчевия сплит. Девите от време на време могат да имат провокации с храносмилателната система и питателните привички. Може да се случи да имат и податливост към преяждане, по тази причина е доста значимо за Девата да има здравословна диета, само че да не се вманиачава по нея. Балансът е основен. 

Везни 

Знакът Везни е обвързван с бъбреците, надбъбречните жлези и нашата кожа, а нергийно и с нашата чакра на слънчевия сплит и сакралната чакра, които се ръководят от Венера.

Везните могат да имат чувствителна кожа и за тях е значимо да останат хидратирани и овлажнени. Везните би трябвало да имат добра диета, защото те също могат да имат проблеми със стомаха освен заради диетата си, само че и заради тяхната колебливост, която основава дисбаланс в чакрата на слънчевия им сплит. 

Скорпион 

Скорпионът е обвързван с пикочния мехур, ректума, гениталиите, яйчниците и тестисите. Енергийно се свързва със сакралната чакра и коренната чакра. Скорпионът може да бъде благоразположен към болести, излъчени по сексуален път, ако не внимава. Предизвикателства като инфекции на пикочния мехур, могат да бъдат открити при дамите Скорпиони.

Стрелец 

Стрелецът се свързва с краката, бедрата, седалищните нерви и зрението - енергийно с третото око и сакрална чакра. Стрелецът може да има проблеми, свързани с очите, като за тях е значимо да имат уместно лекуване, а нарушеното зрение също може да ги направи и податливи на произшествия. 

Козирог 

Козирогът се свързва с костите, коленете, зъбите, кожата и ставите. Енергийно с коренна чакра. Козирозите могат да бъдат предразположени към счупвания и би трябвало да внимават, в случай че се занимават със спорт или правят някаква активност, която може да счупи костите или да раздра връзките им. 

Скорпионът може да бъде благоразположен към болести, излъчени по сексуален път, ако не внимава. Предизвикателства като инфекции на пикочния мехур, могат да бъдат открити при дамите Скорпиони.

Водолей 

Водолеят се свързва с долните крака, глезените и кръвообращението. Енергийно с коренна чакра. Един Водолей може да има провокации като разширени вени и би трябвало да прави добър масаж на краката си понякога. Представителите на тази зодия могат да изкълчват постоянно глезените си, което да им предизвиква болежка. Водолеят е хубаво да получава акупунктурен масаж на краката, защото това би подобрило доста положението му. 

Риби 

Рибите са свързани с нашата нервна система, краката и таламуса. Енергийно нашата коренна чакра, с чакрата на слънчевия сплит и третото око. Безпокойството може да създаде предизвикателства пред имунната система на Риби. Ето за какво е значимо за Рибите да практикуват дихателни практики, защото това също ще им помогне да подобрят имунната си система.

Представители на зодия Риби е евентуално да имат мазоли, буниони и " крайници на спортиста “. Ако нямате тези признаци в този момент или не сте ги имали преди, има опция да ги имате в бъдеще.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР