Лятото може и да е към края си, но настроението

...
Лятото може и да е към края си, но настроението
Коментари Харесай

Да вдигнеш мерника на колега! Или топ 5 на най-нелепите скандали в родния Instagram

Лятото може и да е към края си, само че настроението от него към момента господства в родния Instagram. В него няма кавги, а родните звезди отмарят с коктейли в ръка по плажовете по света и у нас. Съвсем скоро обаче това ще се промени и сме уверени, че есента готви драми. Винаги става по този начин! А дотогава ви припомняме няколко истории, в които инфлуенсъри подвигнаха мерника на други инфлуенсъри.

Андреа и Благой Георгиев

Безспорно сватбата на Благой Георгиев (въпреки че е поредната) е измежду звездните вести на 2022 година Именно фактът, че това е следващ брак за някогашния футболист, накара поп-фолк певицата Андреа да се пошегува по тематиката. " Таз година младоженка, следващата година нова ", написа на стори със фотография на младото семейство Андреа. 

Виж още: OnlyFans звезда влиза в Ергенът 2? Ето какви девойки още желаят да станат риалити звезди

Сузанита и Орхан Мурад

Годината е меко казано динамична за Сузанита, а към събитията със събиранията и разделите на певицата и Марк Славов, тя се закани, че ще извади кирливите ризи на татко си, с цел да схванат какъв в действителност е той. Все още това не се е случило, само че имаме вяра, че и този момент ще пристигна. 

Гери-Никол и плеймейтките

" Всяка жена чака принц, само че множеството се помиряват с боксьор ", пошегува се на гърба на всички плеймейтки през 2018 година Гери-Никол. По подигравка на ориста малко по-късно тя се събра с... ММА войник.

Виж още: Ново начало, нов човек, нови полезност: Сузанита се обърна към Бога, проговори за името на бебето 

Кулагин и Крисия

Позабравеният гримьор разгласява на стори публикация за Крисия, която гласеше, че певицата е отказала 60 хиляди $ за еротична фотосесия. " Да. 100 про. Трепат се за нея. Да смени пиара, в случай че въобще има подобен ", произнесе се като че ли е последна истанция Кулагин. 

Сандев и инфлуенсърките

Тази година изобилства от фотошоп гафове на родни инфлуенсърки. Всички тях Сандев реши да иронизира със фотографията нагоре. Е, получи му се!

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/
https://www.instagram.com/krisiyat/
https://www.instagram.com/bacesandeff/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР