Лятото е в разгара си - времето в годината, когато

...
Лятото е в разгара си - времето в годината, когато
Коментари Харесай

А вие как пътувате това лято? 

Лятото е в разгара си - времето в годината, когато пътуваме повече, желаеме да сме на открито колкото можем повече, да сме дружно с обичани и нови другари и да събираме слънце, топъл вятър и мемоари.

Това лято е малко по-особено - цените на горивата порастват поради несигурността в света, а това прави разходките с персоналния автомобил неизгодни - съкратява сензитивно бюджета за мемоари.

Щетите, които ние, индивидите, нанасяме на планетата, все по-често ни сочат с пръст от екрана - солидни пожари, опустошителни наводнения, температурни аномалии от седмици ни напомнят от новините, че май е извънредно време да помислим с изключение на за джоба и комфорта си, и за общия ни огромен дом - тъй като различен си нямаме.

Добрата новина е, че други възможности има - и по-забавни, и по-щадящи портмонето и Земята. Пестят и време, в случай че пътуваме в напрегнатия във всеки сезон огромен град, и нерви - отпадат въпросите " а в този момент къде да паркирам ", " пуснах ли SMS " и " дали не е време да преместя колата ". А и друго си е да нямаш покрив през лятото.



Южните европейски народи от дълго време са разкрили удобството на скутерите с дребна кубатура - в Италия и Гърция пътните платна постоянно наподобяват на мравуняци от хора с каски, яхнали двуколесното си транспортно средство и свистящи напред-назад със забележителна скорост в тапите и непристъпните - с изключение на пешком - дребни улички. В Югоизточна Азия да не приказваме - в мегаполисите колите са фрапантно малцинство.

Тенденцията за икономично и безвредно пътешестване към този момент е и в България. Най-голямата платформа за онлайн търговия OLX регистрира ефектен скок в търсенето и предлагането на скутери от 50 кубика и електрически тротинетки от началото на лятото. По данни на компанията потребителите се ориентират от ден на ден към енергоспестяващи решения и " зелен " метод на живот. Скутерът и тротинетката са идеално решение за всеки, който желае да понижи и разноските за напредване.

А и за скутер до 50 кубика човек даже няма потребност от особено удостоверение за ръководство отвън обичайна шофьорска брошура. За тротинетката режимът е още по-облекчен.

Скутерът е съвършен вид и за градска разходка, и за уикенд бягство, тъй като доста от моделите разрешават да вземете със себе си и малко багаж. А и можете да се движите по пътя в междуградски условия.



Ако човек желае напълно да занули въглеродния си отпечатък - решението за напредване в цивилизацията, до плажа, до парка са електрическите тротинетки. Хем на ниска цена, хем чисто, хем бързо. И безпроблемно се събира в багажник - отиваш с колата до мечтаната дестинация и след това цялостна независимост на придвижване. Разбира се, приказваме за напредване по откритите правила и със съблюдаване на всички правила на придвижване по пътищата - концепцията е да сме потребни за себе си и природата, а не да застрашаваме своето или непознато здраве.

Най-голямата платформа за онлайн извършване на покупки у нас предлага необятно многообразие от разновидности и модели за свободните летни пътувания - има за всеки по нещо - и съгласно джоба, и съгласно потребностите. Достатъчно е да кликнете в секцията в уеб страницата, с цел да се разкрие тази бюджетна и чиста галактика за летни завършения.



Щом намерите най-хубавия вид за себе си, цената на горивата и несигурността в енергийните доставки ще ви занимава една концепция по-малко, най-малко в отпускарския и топъл сезон.

И като се изключи че човек по този начин влиза в международния тренд на отношение към природата, ще знае, че прави положително на общия ни дом.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР