Лятото е любим сезон за почивки и развлечения. Всички ние

...
Лятото е любим сезон за почивки и развлечения. Всички ние
Коментари Харесай

НИКОГА не правете тези 3 неща, когато сте далеч от дома! Крадците ще ви надушат!

Лятото е обичан сезон за почивки и развлечения. Всички ние го чакаме с неспокойствие и бързаме да отпътуваме към обичаната дестинация.

Това е и сезонът на кражбите. Крадците се засилват през топлите месеци и не пропущат опцията да влязат с щурм в авансово набелязани от тях обекти.

Не си мислете обаче, че те не са задоволително обиграни и вие можете да ги надхитрите, в случай че оставите лампите светнати вкъщи.

Ще ви посочим 3 неща, които никога не трябва да вършиме, когато сте на море. Ето ги и тях:

• Забравете за селфи фотосите. Това може да ви сътвори съществени неприятности

Много от нас не си дават сметка, че крадците може и да са хора, които познаваме. Става въпрос за съседи, продавачи в кварталната бакалия или други познати физиономии, които срещаме в всекидневието си.

Забравете за селфи фотосите на плажа. Ако индивидът, който е решил да нападне дома ви, ги види, нищо няма да го спре да връхлети върху собствеността ви.
 Жена постави подправена камера пред вратата си, няма да повярвате какво се случи! Жена постави подправена камера пред вратата си, няма да повярвате какво се случи!
Ако сте от хората, които не обичат да влагат в скъпа техника, с цел да предпазят дома си, то можете да се възползвате от един елементарен тр...

Всяка година ни припомнят да се въздържаме от селфи фотоси и да бъдем колкото се може по-малко дейни в интернет пространството. Така ще си спестим редица неприятности.

• Не разгласявайте по кое време и къде ще ходите на море

Не бива да разгласявате на познати и непознати по кое време ще пътувате. Не знаете кой стои на метър разстояние от вас и може да се възползва от информацията, достигнала до него. Най-добре споделете само на околните си хора и то тогава, когато сте само в тяхната компания. Дори можете да им оставите ключ за входната врата, с цел да наглеждат собствеността ви, до момента в който отсъствате и сте надалеч за по-дълъг интервал от време.

• Не оставяйте ключ под изтривалката или саксията

Така ще улесните всеки един апаш и въобще няма да го спрете да нахлуе в дома ви. За по-сигурно оставете авариен ключ в родственик или другар, само че не го „ крийте ” под изтривалката пред входната врата.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР