Лято 2019 ще остане в историята на родния шоубизнес като

...
Лято 2019 ще остане в историята на родния шоубизнес като
Коментари Харесай

Най-драматичното лято за звездите! Ето пълен списък на ВИП разделите през сезона + Нови попълнения

Лято 2019 ще остане в историята на родния шоубизнес като едно от най-драматичните. Животът несъмнено е срещи и раздели, а когато те касаят хора от общественото пространство, ползата към тях постоянно е изключително огромен.

Най-фрапиращата разлъка, която разбуни медийното пространство, е тази на боксьора Кубрат Пулев и дългогодишната му половинка Андреа . Фолкфурията изненадващо разгласи, че е прекратила връзките си с него с обява в обществените мрежи. Въпреки появилите се спекулации за повода, довела до края, се приказва, че същинската такава била, че двамата по този начин и не съумели да стигнат до консенсус по отношение на желанието на Кобрата към този момент да има деца. Няколко дни по-късно боксьорът си пусна фотоси, на които релаксира в Палма де Майорка, с което сподели, че изобщо не изживява тежко разлъката. Певицата пък хукна да кръстосва Милано дружно с приятелката си Моника Валериева, писа „ Ретро “.

Софи Маринова и Гринго също разтуриха връзките си единствено 5 месеца откакто подписаха брак. Певицата реши да подаде молба за бракоразвод, откакто мускулягата й счупил за трети път ръката при побой. Мачото постоянно й посягал, само че не заради ревнивост, а поради това, че тя не желае да му дава пари за хазарт.

С писмо до медиите раздялата си оповестиха и пластичният гуру доктор Ангел Енчев и брачната половинка му Теди Велинова . След 8 години дружно и две деца, повелителят на скалпела и моделката споделиха, че се разделят по взаимно единодушие.

Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова скъсаха за следващ път това лято, като се приказва, че този път е дефинитивно.

Кулинарят началник Манчев се разведе с дългогодишната си брачна половинка Марина в същия месец, в който стана татко на наследник от любовницата си Цветомила.

Бившият стопански министър Божидар Лукарски се разведе с втората си брачна половинка Ива, а единствено преди дни се венча край морето за екзотичната арабка Лида.

Рапърът Уош Министерски съвет е с разрушено сърце откакто преди месец годеницата му Мария го напуснала, тъй като не била подготвена за женитба и деца.

Футболната звезда Кирил Десподов пък се раздели с дъщерята на Цветелина Бориславова след бурна 1-годишна връзка.

Връзки това лято завършиха Кали и бащата на третия й наследник – Владимир, Григор Димитров и Никол Шерцингер, Биляна Дол и Валери Божинов, Руши Виденлиев и Таня Илиева, Златка Димитрова и Миро. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР