Лятната ваканция за най-малките ученици започна, а с нея и

...
Лятната ваканция за най-малките ученици започна, а с нея и
Коментари Харесай

Възможности за занимания на децата през лятото в Русе

Лятната почивка за най-малките възпитаници стартира, а с нея и проблемите на родителите, които няма на кого да поверят децата си. Възможностите за занимания в Русе не са малко, само че по-голямата част от тях са платени.

Каква е цената на ваканцията - ревизира Венета Николова.

Русе

Докато са на работа родителите на учениците от първи до четвърти клас не могат да ги оставят сами у дома през ваканцията, по тази причина са принудени да търсят други разновидности, особена в случай че нямат баби. За Павлина Иванова обаче е по-важно синът ѝ да прекарва по потребен метод свободното си време.
Павлина Иванова: Не искам да си седи по през целия ден у дома пред таблета и тв приемника, по тази причина диря други разновидности за лятната почивка.
Творчески работилници и интерактивни игри оферират през лятото за децата в районната библиотека, в историческия музей и в общински центрове. Но заниманията там са за избран период от време. Целодневните - от 7:30 ч. до 18:30 ч. през цялото лято са единствено в детските просветителни центрове.
Мая Христова - началник на Детски учебен център: Всяка седмица ни е тематична. Децата играят, учат и по-късно създават наложително всеки ден нещо с ръчички.
За децата се провеждат също излети и екскурзии. За всичко това обаче родителите ще би трябвало да заплащат по 12 лева дневно плюс разноските за храна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР