Лятната ваканция е един от най-дълго чаканите моменти през годината.

...
Лятната ваканция е един от най-дълго чаканите моменти през годината.
Коментари Харесай

Какви козметични продукти да включим в летния несесер?


Лятната почивка е един от най-дълго чаканите моменти през годината. Обикновено я планираме овреме или се предаваме на позитивните страсти от първия ден на отпуската, с цел да изберем най-вълнуващата оферта в последния миг. Не бива обаче да събирате багажа си в последния миг. За него е редно да помислим рационално и авансово, с цел да не си съсипем почивката в резултат на значима забравена движимост вкъщи.

Между другото, оставете си задоволително време за организацията на козметичния несесер, който ще носите на своята почивка. В него би трябвало да участват няколко наложителни продукта, без които никога да не тръгвате за определената от вас дестинация.

Ако нормално вземате един душ гел, червило и репелент против комари, прочетете идващите ни препоръки. В тях ще ви дадем страхотни насоки за това каква козметика ви е нужна за лятната почивка.

Лятна ваканционна козметика – общи, само че значими приказки

Да стартираме с няколко базови съвета по отношение на лятната ви козметика за ваканцията. Добре е тя да бъде сезонна, т.е. да е ориентирана точно към горещите дни от годината. И тук не приказваме единствено за продуктите за кожа, само че и за коса, а даже и за нокти и устни. Така да вземем за пример, косъмът има потребност от в допълнение навлажняване през лятото, устните – от артикул против изсушаване и напукване в резултат на комбинацията от горещина и солена вода – а за ноктите е добре да заложите на подхранващо масло.

В допълнение, специалистите предлагат да избягвате мощните и нападателни козметични артикули. Те въобще не са подобаващи за лятото. Вместо това, заложете на. Такива ще намерите за цялото тяло – косата, кожата на лицето, лосиони за тялото, балсами за устни и други.

Слънцезащитни артикули – не просто целесъобразни, а наложителни

Силното слънце и UV лъчите в действителност са най-сериозният риск за естествената ни хубост през лятото. Ето за какво е значимо да използваме слънцезащитни артикули освен до момента в който сме на плаж, a през целия сезон.

Разбира се, не е нужно да мажете цялото тяло с 35 SPF. Дрехите го защищават задоволително. Откритите места обаче е добре да получат нужната слънцезащитна защита. Не правете компромис с кожата на лицето си. За нея е 100% наложително да изберете артикул с фактор 50 SPF. Освен това, имайте поради, че косата също има потребност от UV отбрана.

Не подценявайте продуктите за след слънце. Те нямат единствено естетична цел (да удължат трайността на добития златист загар). Всъщност, множеството такива средства имат охлаждащ и овлажняващ резултат, нужен на кожата да се възвърне след дълготрайно излагане на мощна слънчева светлина.

Специални козметични артикули за изпът

Имайте поради, че някои от наложителните летни ваканционни козметични средства ще ви потрябват още до момента в който пътувате до дестинацията на вашата отмора. Добре е да имате на разположение еликсир за устни за бързо ободряване, само че също по този начин и хидратиращ крем за лице. Ако се изпотявате постоянно и страдате от прекалено задръстване на порите, спрей с термална вода би бил превъзходен вид за ободряване по време на път.

Какво да сложа в козметичния несесер за ваканцията?

Обикновено, разделяме неговото наличие на две елементи – гримове и лечебни артикули. Добър вид е да оставите кожата да си почине, тъкмо както и тялото и мозъка, през ваканцията. Ето за какво не предлагаме прекомерно огромно количество гримове за лице (фон дьо тени, коректори, пудри и други). В жегата те единствено ви основават спомагателни проблеми като задръстване на порите, изсушаване и поява на пъпки.

В бранша с козметични лечебни артикули несесерът ви, стегнат за почивка, също има няколко наложителни детайли. Ето някои от тях:
Подхранващ и овлажняващ лосион за тялоКрем за пети, тъй като те поемат жега и от слънцето и от затопления пясъкБезсулфатни шампоани и балсами за коса, позволяващи ежедневна приложимост, с цел да избегнете увреждане на косъма в резултат на къпането след всеки плажКрем за ръце и нокти, тъй като той е необходим през цялата годинаНощна грижа за лицето съгласно вида кожа или третират проблем, която е добре да се ползва през лятото в композиция с овлажняващ крем, защото най-често включва по-силни нападателни дейни съставки
Ако въпреки всичко още веднъж сте оставили багажа за ваканцията за последния миг, не се тревожете. Можете да закупите всички нужни артикули за поддържане на естествената ви хубост през лятната отмора от благонадежден с бърза доставка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР