Луната е в знак Водолей от 00:08ч на 28 ноември

...
Луната е в знак Водолей от 00:08ч на 28 ноември
Коментари Харесай

Вътрешният свят трябва да е в хармония с външния


Луната е в символ Водолей от 00:08ч на 28 ноември до 02:16ч на 30 ноември

Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на всичко, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар:  продължава 5 лунен ден до 12:17ч

Следва 6 лунен ден от 12:17ч на 28 ноември до 12:53ч на 29 ноември

Първият от “благословените дни ”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. 

Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Друг знак са облаците. И би трябвало да се обърне внимание на облаците в небето. Леките и въздушни облаци дават обещание добър ден, само че тъмните облаци оповестяват за какофония. Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и кротичък ден, даже въздържан, не допуска никакво лутане и дейни дейности. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и другарство с духовни наставници. 

Ден за обич, примирение и амнистия. Нашето вътрешно Аз би трябвало да бъде в естетика с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Не би трябвало за се нарушава неговата мека атмосфера с битови кавги, разногласия и разправии. През това време не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за типичен секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. 

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на здравето. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Слънчев календар – 13 безоблачен ден – Подходящо е за интелектуални занимания. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Днес елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР