Луната е в знак Водолей, където ще остане до 20:32ч.

...
Луната е в знак Водолей, където ще остане до 20:32ч.
Коментари Харесай

Неблагоприятно време за всякакви нови и важни начинания

Луната е в символ Водолей, където ще остане до 20:32ч. Събужда се духът на авантюризма, творчеството, нововъведенията. Възниква интерес към всичко ново, извънредно. Избягвайте да се претоварвате и да влизате в спорове. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Действията, държанието на други хора, както и нашето, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Хората са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и протестиране против това, което ни е обратно. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на луфт от 01:57ч до 20:32ч. Както се вижда това е през целия ден. Неблагоприятно време за всевъзможни нови и значими инициативи. Всичко каквото предприемете ще е на вятъра. Това обаче не опонира на реализирането на към този момент набелязаните проекти и продължение на започнатите действия. Не подписвайте контракти, не започвайте работа на ново място, не правете значими покупки. Може да се занимавате с нормалната си работа. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или посветете това време на отмора.

В 20:32ч Луната минава във водния и тайнствен знак Риби.

19 лунен ден (продължава от предния ден до 23:51ч на 2 юли) носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуждения и неточности. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни внушения.

Съвети: Внимавайте и се пазете да не изпаднете под непознато въздействие.

Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и тогава чак да действате.
Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте уверени в тях.
Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, от почистване на вехтории и ненужни движимости.
Бъдете деликатни към отправените ви оферти, не се поддавайте на провокации и внушения.
Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.
Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.
Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

Отношения – В този лунен ден висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи. Не би трябвало да се спори и да се обясняват връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Напрежението просто витае във въздуха. Достатъчно е една единствена невъздържана дума или взор, с цел да се развихри заплашителен скандал или спор с тежки последствия.
Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от сексуален масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите единствено с топла вана.

Бизнес – Тежък интервал за бизнес. Не се предлагат настоятелен срещи и подписване на контракти.

Сънища – От сънищата си не се бойте. Те нямат никакво отношение към действителния живот. (вижте часовете)

20 лунен ден стартира от 23:51ч на 2 юли продължава до 00:20ч на 4 юли
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР