Луната е в знак Везни до 07:04ч на 13 юни.

...
Луната е в знак Везни до 07:04ч на 13 юни.
Коментари Харесай

Денят носи смесено влияние от позитивни и негативни енергии

Луната е в символ Везни до 07:04ч на 13 юни.

Луната във Везни носи атмосфера на мира и естетика. През това време царува дух на естетика и предпочитание за другарство, за партньорство, за съдействие. Хората са по- миролюбиви, демонстрират схващане към потребностите на другите. В подобен ден човек е изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. Накарайте детето ви да се почувства пълновръстен член на фамилията. Проявете нужното почитание към него. Благоприятно време за договаряния от всевъзможен тип. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор.

Благоприятно за лечение на зъби, за козметични процедури. Уязвима става ендокринната система, изключително панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да съблюдават строга диета.

Предшестващ 9 лунен ден до 15:43ч на 12 юни.

Денят се смята за несполучлив за каквито и да било дейности и задължения. Този ден ни приканва да бъдем деликатни към всичко. Не предприемайте нищо по финансови въпроси, не оформяйте документи. Избягвайте да слушате всевъзможни съветници. Има огромен риск да станете жертва на машинация и шикалкавене. Намалете общуването си, защото хората в този момент са с нараснала конфликтност. Трудно се реализират съглашения и взаимни отстъпки.

Избягвайте стресови обстановки, оптимално опростете работата си. Не се мяркайте през очите на очите на началниците си. Колеги, клиенти и сътрудници са недружелюбни и могат да се заядат за нещо. Избягвайте новите запознанства. Бъдете деликатни при физическа работа, защото са вероятни пострадвания, даже и съществени.

Всичко, което се случва не е инцидентно, а има основна причина за появяването му и тя се крие у нас. Ако ви упрекват, това значи, че и вие сте обидили някого, а в случай че сте били излъгани, това значи, че сте постъпили непочтено с различен човек.

Не се гледайте в огледало, изключително в цялостен растеж. Може да се подстригвате, само че в случай че не е необходимо, въпреки всичко отложете.

Следва 10 лунен ден от 15:43ч на 12 юни до 16:53ч на 13 юни.

На 10-ия лунен ден всичко, което е обвързвано с традициите, рода и фамилията минава изключително интензивно. Този ден е добър за финансови въпроси, в случай че те някак са свързани с вашето семейство.

В същото време можете да очаквате дребни финансови доходи. Комуникацията на работното място е много приятна, изключително в сплотени екипи. Днес силата е ключът и с един размах можете да извършите седмичната работна норма. Това е един от най-успешните дни на месеца за хора, които гонят кариера и предприемачи - използвайте този извънреден миг! В този ден добре се развиват независимата, публичната и груповата работа. Днес стои на прага ви професионалният триумф. Освен това този ден е добър за договарянията. Десетият лунен ден е доста удобен за продължение на всичко, което към този момент сте почнали да вършиме.

Хората през днешния ден са лесни за другарство и за разлика от предходния ден, не са по този начин конфликтни. Контактите с противоположния пол носят наслада, мощните и здрави връзки са изключително приятни и могат да бъдат в допълнение заздравени.

Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното чувство скоро ще премине, след известно време изцяло ще забравите за случилото се.

От това по какъв начин ще прекарате този лунен интервал, зависи характера на протичането на идващите няколко лунни денонощия.

В 10 лунен ден е уместно за всевъзможни фамилни покупки, такива, които касаят всички членове на фамилията – да вземем за пример нова кола, нова пералня, битова техника, всичко, което ще увеличи благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове,тъй като те въплъщават фамилната традиция.

Прекрасно време за зачатие, за първа брачна нощ и изобщо да се потопите в интимното наслаждение.

Днес е 24 безоблачен ден – Ден на тежки тествания – най-стресиращия и под напрежение ден от слънчевият календар, изискващ огромни старания. Ден на разгула на тъмните сили, по тази причина е належащо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние. Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Този ден е удобен за тези хора, чиято религия е непоклатима, не се поддават на никакво прелъщение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР