Луната е в знак Везни до 05:32ч на 19 декември Добър

...
Луната е в знак Везни до 05:32ч на 19 декември
Добър
Коментари Харесай

Ден за пасивност, почивка, уединение

Луната е в символ Везни до 05:32ч на 19 декември

Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на посетители на другари или вие ги поканете.

Романтична вечеря на свещи може да изиграе значима роля за вашите интимни връзки.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Сега е най-подходящо да се стартира стратегия за намаляване и съответните процедури. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

Днес намаляващата Луна във Везни обича флирта и любовта, само че не покровителства зачеването и майчинството. В лунния календар този ден е маркиран като неподходящ за забременяване. Като цяло здравето на дамите ще бъде уязвимо, изключително пикочно-половата система. Бременността, която настава в този лунен ден, може да бъде засенчена от отоци и токсикоза.

Лунен календар: 25 лунен ден от 01:52ч на 18 декември до 03:01ч на 19 декември

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Не се предлагат интензивност, припряност, суетност. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите незавършеното. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден на бездейност. Ден за уединение, съзерцаване, медитация и покой.

Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо.

Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Да подстрижете косата в този лунен ден значи „ да пуснете косата напразно “. Това е въздействието на намаляващата Луна в знака на стихията Въздух– Везни.

Раздялата с косата може да докара до изтъняване на косата и загубата ѝ. Намаляващата Луна във Везни е виновна за хармонията на връзките и триумфа в любовта, които може да бъдат изгубени, като подстрижете косата си в този ден.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Слънчев календар – 3 безоблачен ден – Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден.

Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза.

Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на храм. Повече време прекарайте вкъщи си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР