Луната е в знак Скорпион от 02:36ч до 06:09ч на

...
Луната е в знак Скорпион от 02:36ч до 06:09ч на
Коментари Харесай

Съдбовен ден, в който може да се почувства предопределението на съдбата

Луната е в символ Скорпион от 02:36ч до 06:09ч на 5 септември. Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Опасен интервал. Времето се характеризира с възходящо напрежение, усилва прочувствената възбудимост.

В дните на Скорпиона можем да станем раздразнителни, нервни, мрачни и ядосани, да бъдем недоволни от себе си и от хората към нас - всичко се вижда в черни тонове. Може да възникне предпочитание фрапантно да се промени нещо в живота. Не му се поддавайте - това е единствено изострена взаимозависимост от мимолетните промени в настроението. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Продължава 4 лунен ден до 11:30ч

Доминиращ 5 лунен ден от 11:30ч на 3 септември до 12:41ч на 4 септември

Един от съдбоносните дни на лунния месец. Добър е за реализиране на вашите проекти, в случай че сте настроени уверено за триумф, само че в случай че имате и най-малкото подозрение, то по-добре ги отложете. В този ден всичко ще ви се удава, в случай че деянията креативна интензивност и се стремите да достигнете задачите си. Денят подхожда за съществени промени в доста сфери, само че не за сметка на новите благоприятни условия, а за усъвършенстване и подсилване на към този момент съществуващите. Прекрасно време за асимилиране на познания.

Да се стартират нови каузи не се предлага, само че може да довършвате започнатото. Всички положителни инициативи би трябвало да бъдат довеждани до край, другояче тяхната незавършеност може да докара до беди и проблеми. Този ден може да подложи на инспекция правилата ви. Пазете своето имущество. Ако загубите през днешния ден нещо, повече няма да го намерите.

Ден, в който ясно може да почувстваме предопределението на ориста. Добре е да се вършат проекти за бъдещето, защото този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички дейности и действия през днешния ден би трябвало да бъдат добре премислени.

Нови каузи – Добре е да не се стартира нищо ново. Не е уместно.

Бизнес – Внимателно уреждайте делата си, вероятни са загуби.

Пари - Внимателно при оперирането с парични средства.

Недвижими парцели – За покупко-продажба и прекачване изберете различен ден.

Съдебни каузи – Добре се развиват делата, при които е нужно да се пази някой, както и истината. За отбрана на нарушители, измамници не е уместно.

Творчество – Не е удобно.

Общуване – Ден с нараснала емоционалност. Може да спорите, да отстоявате своята справедливост, само че доста внимавайте какви думи изричате.

Пътуване – Добре е да сте на път.

Преместване – Не си коства рискът.

Почивка – Не подхожда за отмора.

Физическо натоварване – Укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога.

Здраве – Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Хранене – Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Брак – Не подхожда за хора, които избират уталожен метод на живот. Подхожда за феновете на завършения.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира насъбраното напрежение и стрес, мъчителните признаци в чиста сила на насладата и любовта. Секса в този момент би трябвало да отпуска и успокоява. Да се избират позиции, които са оптимално елементарни и комфортни за двамата сътрудници.

Зачатие – Дете, заченато през днешния ден, ще има тежка орис и доста врагове. Съдбата му ще бъде променлива и непостоянна и ще споделя за себе си като възрастен:”Аз съм от тези хора, които не получават нищо безплатно!”

Подстрижка – Привлича благополучието, усилва благосъстоянието, харизмата.

Сънища – Трябва да си спомните всичко, което сте сънували. Сънищата са напътствие за това, какви промени ви чакат в близко бъдеще. Ако плачете на сън, то значи вашият организъм се пречиства и сте на прав път.

17 безоблачен ден - Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР